GLORY Bodyworks; Vechtsporters en hun tatoeages nader belicht Nieuws
Nieuws

GLORY Bodyworks; Vechtsporters en hun tatoeages nader belicht

GLORY Bodyworks; Vechtsporters en hun tatoeages nader belicht

Yuppen ding

De laatste jaren val je eerder op als je geen tatoeages hebt dan met, echter is niet in alle landen het zo geaccepteerd als in grote delen van Europa. Neem China een vechtsporter met een getatoeëerd lijf zal daar bedekt moeten vechten, een shirt met lange mouwen bijvoorbeeld. Ook is het al voorgekomen dat een vechter gespot is met racistisch ogende tattoos, wellicht ooit uit rebelse achtergronden gezet maar nu niet meer acceptabel in een multi-culti vechtsport cultuur. De yuppen hebben toegeslagen en hebben zich één gemaakt in de hunkering naar de subculturen wellicht?

GLORY als voorloper

Bekendstaand als de grootste kickboks organisatie ter wereld neemt GLORY het voortouw met een nieuwe serie genaamd "GLORY Bodyworks". Deze serie bestaat uit de verhalen achter de verschillende vechters met tattoos. Nodeloos te zeggen dat de gemiddelde getatoeëerde persoon niet zomaar een plaatje zet, dus zit er vaak een reden achter. Dennis Kornman, camera man o.a. voor GLORY maar ook een van de initiatiefnemers van online vechtsport praatprogramma "vechtersbazen", gaat de diepte in met de vechters over hun tattoos. Een leuke serie om te volgen als je van tattoos en vechtsporten houdt.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws