GLORY 60 Lyon moet het doen zonder Badr Hari - Vechtsport Info
Home / Nieuws / GLORY 60 Lyon moet het doen zonder Badr Hari

GLORY 60 Lyon moet het doen zonder Badr Hari

GLORY 60 Lyon moet het doen zonder Badr Hari

Vandaag maakte GLORY haar definitieve line-ip bekend voor haar event in Lyon, Frankrijk. Waar eerdere geruchten gingen dat Badr Hari hier zou vechten kunnen deze naar het land der fabelen worden verwezen.

Het was niet ondenkbaar dat Badr zou aantreden in Lyon, hij is de afgelopen maanden hard in training zoals veel te zien is op zijn social mediakanalen. De fans in Frankrijk zullen teleurgesteld zijn, echter krijgen deze hoogstwaarschijnlijk de kans Badr later dit jaar nog in Nederland in actie te zien.

Marokkaans onderonsje

Afgelopen zaterdag tijdens GLORY 59 waar Rico Verhoeven voor de achtste maal zijn wereldtitel verdedigde tegen Guto Inocente, stapte Badr de ring in na de partij van Jamal Ben Saddik.

Daar werd een match tussen beide aangekondigd die plaats zal kunnen vinden in de einde jaars afsluiter van GLORY in Ahoy Rotterdam aanstaande december. Saddik die de bijnaam “Goliath” draagt zal dan zijn kunnen laten zien tegen Badr. Saddik die overtuigend won in Amsterdam kan een hele kluif zijn voor Badr deze reus heeft bewezen dat er rekening met hem gehouden dient te worden.

Donegi Abena

Glory 60 Lyon zal als hoofdgevecht een partij hebben tussen Harut Grigorian en Cédric Doumbé. Naast deze clash maakt Donegi Abena van Mike’s Gym zijn debuut bij GLORY tegen Stéphane Susperregui.

Bekijk ook

Onverslaanbaar! Regian Eersel behoudt wereldtitel

Regian Eersel behield vandaag zijn ONE Championship lichtgewicht wereldtitel

Vechtbaas: ‘Niemand wil tegen deze man vechten’

Niemand durft het aan...

Doodslag! UFC kampioene ziekenhuis in geslagen door vriend

De vechter kon geen kant op

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page