GLORY 60: Harut Grigorian zegt af, Vienot vs. Doumbe voor de weltergewicht titel - Vechtsport Info
Home / Nieuws / KICKBOKS & MUAY THAI NIEUWS / GLORY 60: Harut Grigorian zegt af, Vienot vs. Doumbe voor de weltergewicht titel

GLORY 60: Harut Grigorian zegt af, Vienot vs. Doumbe voor de weltergewicht titel

GLORY 60: Harut Grigorian geblesseerd, Vienot vs. Doumbe voor de weltergewicht titel

Het nieuws dat Harut Grigorian zijn titel niet zal verdedigen zaterdagavond in Lyon tijdens Glory 60 vanwege een blessure, kwam hard aan. Echter ging de geruchtenmolen rond als in een storm en werd gesuggereerd dat Jimmy Vienot tegenover Cedric Doumbe de ring in zou gaan.

Het is een harde klap die de kampioen Harut Grigorian moest incasseren, uitvallen voor een titelstrijd na een blessure veroorzaakt door trainen. Diverse Franse media melden echter dat er een oplossing is gevonden.

GLORY had maar een paar uur om het probleem op te lossen en er waren maar heel weinig oplossingen beschikbaar. Maar de pech van sommigen maakte het geluk van anderen en de drievoudige wereldkampioen Muay Thai Jimmy VIENOT was een meer dan voor de hand liggende keuze.

Strategie

Wetende dat vechter uit Montpellier al was gepland op de kaart van GLORY 60, is Jimmy volledig klaar fysiek al zal hij een nieuwe strategie moeten voeren om zijn kansen tegen Cedric DOUMBE te maximaliseren, die ook zal zijn plannen zal veranderen nu hij tegen Viennot vecht.

Harut GRIGORIAN behoudt echter zijn titel en zou snel weer de ring in moeten gaan tegen de winnaar van dit duel DOUMBE vs VIENOT zodra hij hersteld is.

Tot slot het Franse publiek (en Jimmy) blijft waarschijnlijk de grote winnaar van deze tragedie maar het is duidelijk dat de fans van de Franse kickboksers waarschijnlijk nog meer geïnteresseerd zullen zijn in dit gevecht dan het origineel.

Bekijk ook

‘Net zo bekend als Rico Verhoeven’: Italiaanse topkickbokser kiest voor Nederland

Ook op YouTube is de atleet razend populair en dagelijks groeit het aantal volgers met de dag

Beste Kickbokser ooit keert terug naar de ring: ‘275 gevechten’

De Thai die even berucht als beroemd is vocht zijn laatste wedstrijd in oktober 2019

Schoolleraar blaast vecht carrière nieuw leven in: ‘Studenten inspireren’

Het gevecht maakt deel uit van een reeks MMA-competities

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page