GLORY 59 Amsterdam: Rico Verhoeven verdedigt titel tegen Guto Inocente Nieuws
Nieuws

GLORY 59 Amsterdam: Rico Verhoeven verdedigt titel tegen Guto Inocente

GLORY 59 Amsterdam: Rico Verhoeven verdedigt titel tegen Guto Inocente

GLORY 59 Amsterdam: Rico Verhoeven verdedigt titel tegen Guto Inocente

Wie is Guto Inocente?

Om tegen een absolute wereldkampioen als Rico Verhoeven in de ring te staan moet men van goede huize komen. Het laatst wat men moet voorkomen is dat een tegenstander fungeert als een sparring partner of boksbal zonder maar ook enige tegenstand te kunnen leveren. Inocente is een vechter die naast kickboksen ook in MMA gevochten heeft. Inocente maakte zijn UFC-debuut bij The Ultimate Fighter 19 Finale op 6 juli 2014 tegen Derrick Lewis. Ook is hij onberekenbaar en kan gevaarlijk uit de hoek komen.

Controversie

Inocente scoorde een controversiële beslissing overwinning op Benjamin Adegbuyi in de hoofdpartij van Glory 43: New York, nadat hij leek te verliezen in twee van de drie rondes die ze hadden gevochten, toch kreeg hij de winst toegekend. Het resultaat werd opgevolgd door boosheid van de menigte en veroorzaakte een ware woedestroom op Twitter kort daarna. Op Glory 50 afgelopen februari wist hij te winnen van Junior Tafa.

Kansen

De kansen van Inocente tegen Verhoeven de huidig regerend wereldkampioen moet men niet te laag inschatten, van de zeven partijen bij GLORY verloor hij er maar één tegen Jamal Ben Saddik. Kent u Saddik nog die het Rico Verhoeven flink moeilijk maakte op GLORY Redemption, en het gevecht naar zijn hand te kunnen zetten in de eerste explosieve ronde.

Overigens vocht Inocente op GLORY ook tegen Brian Douwes, D'Angelo Marshall en Hesdy Gerges, partijen die hij allen won. Opgepast voor Verhoeven dus, want Inocente zal er alles aan gelegen zijn deze partij te winnen. Of Inocente er in zal slagen Verhoeven op KO te verslaan zoals hij beloofde te doen valt te bezien. Het belooft in ieder geval geen saaie partij te worden.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws