GLORY 58: Benny Adegbuyi te sterk voor Jahfarr Wilnis tijdens rematch Nieuws
Nieuws

GLORY 58: Benny Adegbuyi te sterk voor Jahfarr Wilnis tijdens rematch

GLORY 58: Benny Adegbuyi te sterk voor Jahfarr Wilnis tijdens rematch

Vrienden

Winis en Adegbuyi zijn In het dagelijks leven goede vrienden echter was daar in de ring weinig van te merken. Beide vechters hadden hunnen zinnen gezet op de winst. Wilnis en Adegbuyi stonden eerder tegenover elkaar in 2015, en volgens insiders zou Wilnis afgelopen nacht de overhand moeten hebben.

GLORY 58: Benny Adegbuyi te sterk voor Jahfarr Wilnis tijdens rematch

Peter Fury

Adegbuyi die net als Rico Verhoeven zijn boks training doet bij onder andere Peter Fury (oom van Tyson Fury en vader van Hughie Fury), liet er deze keer geen twijfel over bestaan, hij wilde de winst. Na een paar goede uppercuts en een harde rechtse had Wilnis het zwaar.

Een rechterhoek van Adegbuyi die op het hoofd van Wilnis lande verwarde de vechter enigszins. Na een knockdown in de tweede ronde veroorzaakt door deze rechterhoek van Adegbuyi, kwam Wilnis in de derde ronde weer tot leven, en won de ronde.

Wilnis was duidelijk op zoek naar een knock-out maar deze bleef uit waardoor Adegbuyi de partij won, de jury besliste in het voordeel van Adegbuyi die nu een record houdt van 31-5 en 18 Knock-outs. De hoofd partij en tevens titel verdediging van GLORY 58 was tussen Alex Pereira tegen Simon Marcus. Pereira behoudt Glory zijn middengewicht kampioenstitel met de overwinning op Marcus.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws