GLORY 53: Feest van herkenning voor de Nederlandse kickboks liefhebbers! – Vechtsport Info
Home / Nieuws / GLORY 53: Feest van herkenning voor de Nederlandse kickboks liefhebbers!

GLORY 53: Feest van herkenning voor de Nederlandse kickboks liefhebbers!

Naar verluidt zal GLORY 53 Lille op 12 mei in Frankrijk een feest van herkenning zijn voor de Nederlandse kickboks liefhebbers. Vandaag werd er via diverse kanalen naar buiten gebracht dat er een aantal interessante partijen op de rol staan. Zo zal publiekslieveling Mohammed Jaraya die op GLORY 52 zijn debuut maakte te zien zijn tegen Alan Scheinson in de Weltergewicht klasse.

GLORY 53: Feest van herkenning voor de Nederlandse kickboks liefhebbers!

De terugkeer van Jamal Ben Saddik

Ook Jamal Ben Saddik gaat het de ring in tegen Jahfarr Wilnis. Ben Saddik stond eerder vorig jaar tegenover Rico Verhoeven in de ring maar verloor deze partij tegen de gekroonde GLORY wereldkampioen. Dat Saddik er deze keer met een overwinning vandoor wil gaan is duidelijk te zien als men de vechter zijn sociale media kanalen volgt. Hij traint keihard bij Hemmers Gym voor een zekere overwinning.

Nog niet officieel bevestigd

Alhoewel de partijen nog niet officieel aangekondigd zijn door GLORY en de overige vechtkaart ook nog niet bekendgemaakt is, kan GLORY 53 een knaller worden. Geruchten gaan dat in september het titanen gevecht tussen Rico Verhoeven en Badr Hari gepland zou staan. Navraag leert ons dat hier ook nog geen mededelingen over worden gedaan. Houdt dus goed onze site in de gaten voor meer nieuws omtrent GLORY en haar events..

Bekijk ook

📷 ‘Wonder Woman is ok’: 3e kind UFC-ster McGregor geboren

De McGregor-clan is nu een gezin van 5

Nieuw Judo magazine gelanceerd: ‘Blijf op de hoogte’

Voor de prijs hoef je het als judo fan niet te laten

GOED NIEUWS: Sportscholen mogen weer open

De versoepelingen die voor woensdag gepland staan gaan door,

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page