Glory 51: Badr Hari vs.Hesdy Gerges live kijken Nieuws
Nieuws

Glory 51: Badr Hari vs.Hesdy Gerges live kijken

Glory 51: Badr Hari vs.Hesdy Gerges live kijken

Badr Hari neemt het 3 maart op tegen Hesdy Gerges in Rotterdam Ahoy

Dit is niet de eerste keer dat deze twee mannen het tegen elkaar opnemen. In 2010 stonden zij tegenover elkaar wat resulteerde in ‘zacht uitgedrukt’ een niet zo’n netjes gevecht. Badr werd gediskwalificeerd door natrappen waardoor Hesdy uitgeroepen werd tot winnaar van het gevecht. Benieuwd hoe het gevecht dit keer verloopt? Lees dan verder.

Glory 51: Badr Hari vs.Hesdy Gerges live kijken

Het gevecht

Voor beide mannen is verliezen geen optie. Badr wil zich middels deze comeback omhoog vechten om zo de titelhouder, Rico Verhoeven, opnieuw uit te mogen dagen. Zijn tegenstander Hesdy wil met een K.O. winnen om op deze manier wraak te nemen op de actie van Badr in 2010. Hierdoor kun je een gevecht verwachten waar beide mannen de volle 100% geven en pas stoppen als ze er letterlijk bij neervallen!

Wat is Glory?

Glory is een kickboksorganisatie dat is opgericht in 2012. Een aantal grote investeerders kochten destijds het evenement United Glory, Golden Glory en It’s Showtime organisatie. Dit om een nieuw productieteam van topevenementen en alle topvechters in de wereld te kunnen beveiligen. In 2013 tekende Spike TV een overeenkomst om Glory kickbokswedstrijden uit te zenden. In 2017 startte Glory een partnerschap met de UFC. Glory is het kickboksingmerk van nu met een enorm aantal aan live kickboks evenementen over de hele wereld.

Wat kan je nog meer zien op Glory 51?

Het Glory evenement is verdeeld over twee programma’s: Glory 51 en de Superfight series. In totaal zullen er tien gevechten plaats vinden, waaronder de headline eventmet Badr Hari en Hesdy Gerges. Daarnaast is er nog een co main event die wordt gehouden tussen Mozny vs. Skvor. Ook vindt het toernooi Weltergewicht plaats. In de Superfight series komen twee Nederlanders tegenover elkaar in de boksring te staan.

Glory 51

  • Zwaargewicht gevecht: Mozny vs. Skvor
  • Weltergewicht gevecht Semi Final A: Sitsongpeenong vs. Scheinson
  • Weltergewicht gevecht Semi Final B: Danenberg vs. Vienot
  • Weltergewicht gevecht Tournament Final: nog onbekend vs. nog onbekend

Superfight

  • Weltergewicht gevecht: Doumbé vs. Nabiyev
  • Weltergewicht gevecht: Simson vs. Jaraya
  • Lichtgewicht gevecht: Beztati vs. Cabri
  • Vedergewicht gevecht: Glunder vs. Pinto
  • Middelgewicht gevecht: Van Heeckeren vs. Kroon

Zo kijk je het gevecht tussen Badr Hari vs. Hesdy Gerges

Heb je Interactieve TV van KPN? Activeer dan Ziggo Sport Totaal via MijnKPN en start met kijken vanaf 21:00. Ziggo Sport Totaal is maandelijks opzegbaar. Je zit dus nergens aan vast. Naast de Glory kijk je bij Ziggo Sport Totaal ook andere sporten.

Glory Kickboksing Superfight Series kijk je zaterdag 3 maart om 19.00 uur op Ziggo Sport Extra 2 op kanaal 238.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws