Glory 47 SuperFight Series Lyon Frankrijk Nieuws
Nieuws

Glory 47 SuperFight Series Lyon Frankrijk

Glory 47 SuperFight Series Lyon Frankrijk

GLORY, kondigde vandaag zijn volgende evenement aan, en niet alleen voor de Franse fans.

Glory 47 SuperFight Series Lyon Frankrijk

Na GLORY 42 Parijs in juni, zal de organisatie op zaterdag 28 oktober naar het zuiden afreizen, naar het Palais des Sports de Gerland in Lyon gaan voor GLORY 47 Lyon en GLORY 47 SuperFight Series. De regerende GLORY licht zwaargewicht kampioen Artem Vakhitov (18-5, 5 KO) verdedigt zijn titel tegen nr. 2 gerangschikte uitdager Ariel Machado (45-8, 34 KO) in het GLORY 47 Lyon hoofdgevecht.

Vakhitov keert terug nadat hij aan zijn hand gewond raakte, tijdens een dominante titelverdediging, in GLORY 38 Chicago in februari. De 26-jarige kampioen lijkt er weer helemaal klaar voor te zijn. Hij heeft pas een keer verloren sinds hij in 2013 bij GLORY werd aangesloten, en een 7-1 record heeft behaald met drie knockouts en twee titel verdedigingen bij de organisatie.

Machado nam ook deel aan de competitie op GLORY 38 Chicago, versloeg tegenstanders Danyo Ilunga en Zinedine Hameur-Lain.

Voormalige GLORY weltergewicht wereldkampioen "The Best" Cédric Doumbé (67-5-1, 39 KO), die zijn titel verloor aan onze eigen Murthel Groenhart, begint zijn campagne om terug te keren in strijd om de titel. Hij neemt het op tegen Yohan "Le Bucheron" Lidon (93-36 -1, 56 KO) in een weltergewicht gevecht.

GLORY 47 Lyon zal ook een one-night, vier man vedergewicht contender toernooi bevatten.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws