Glory 47: Massaro Glunder verliest van Dylan Salvador - Vechtsport Info
Home / Nieuws / KICKBOKS & MUAY THAI NIEUWS / Glory 47: Massaro Glunder verliest van Dylan Salvador

Glory 47: Massaro Glunder verliest van Dylan Salvador

GLORY Kickboxing reisde af naar het Palais des Sports de Gerland in Lyon, Frankrijk, op zaterdag 28 oktober voor GLORY 47: Lyon.

In de Super Fight Series headliner van de avond kruisten voormalige top-10 talenten Dylan Salvador en Massaro Glunder de degens voor de positionering in de competitieve vedergewicht divisie. Dit liep niet goed af voor Glunder die Salvador niet wist te verslaan. En die als enige Nederlandse vechter op de kaart stond om aan te treden!

GLORY Kickboxing reisde af naar het Palais des Sports de Gerland in Lyon, Frankrijk, op zaterdag 28 oktober voor GLORY 47: Lyon.

Cedric Doumbe

Voormalige GLORY weltergewichtkampioen Cédric Doumbé keerde terug naar zijn geboorteland Frankrijk tegen een van de andere topsterren van het land, Yohan Lidon. Doumbé verloor in augustus tegen Murthel Groenhart in zijn mislukte titelverdediging op GLORY 44.

Meerdere titel gevechten

De organisaties vijfde reis naar Frankrijk bevat de derde verdediging van Artem Vakhitov van zijn GLORY licht zwaargewicht titel tegen de toernooienwinnaar Ariel Machado. Vakhitov maakt de terugkeer naar de ring voor het eerst sinds zijn titel gevecht tegen de voormalige kampioen Saulo Cavalari bij GLORY 38.

Robin van Roosmalen terug getrokken voor Glory 48

In het vedergewicht contender toernooi, leek de huidige Rajadamnern stadion kampioen Fabio Pinca een kans op de titel te verdienen tegen de huidige GLORY kampioen Robin van Roosmalen, echter werd vandaag bekend dat deze niet vecht op Glory 48 New York, wegens zijn opgelopen blessure op glory Amsterdam en dus is terug getrokken. Het gevecht komt een maand voor Pinca tegen Buakaw Banchamek bij All Star Fight 3 in Parijs vecht.

 

Bekijk ook

Proud Boy mept knuppelende Antifa onderuit! ‘Superheld?’ (video)

Tijdens een demonstratie werd een van

'Puur racisme!' Boksicoon Mayweather als een hond behandeld

‘Puur racisme!’ Boksicoon Mayweather als een hond behandeld

Floyd Mayweather heeft de klus geklaard

ZIEN! Maryna Moroz 1e UFC-vechtster in Playboy: 'Kan niet wachten'

ZIEN! 1e UFC-vechtster in Playboy: ‘Kan niet wachten’

De Oekraïense MMA-vechtster is hiermee de eerste

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page