Glory 46 China: Rico Verhoeven tegen Bigfoot Silva Live kijken op TV! Nieuws
Nieuws

Glory 46 China: Rico Verhoeven tegen Bigfoot Silva Live kijken op TV!

Glory 46 China: Rico Verhoeven tegen Bigfoot Silva Live kijken op TV!

Zaterdag live de partij tussen Verhoeven en Bigfoot Silva kijken? Dat kan via Ziggo en livestreams!

Aanstaande zaterdag is het zover dan staat Rico Verhoeven in de ring tegen Antonio "Bigfoot" Sliva op Glory 46 in China! Natuurlijk wille de echte kickboks fans die live meemaken via TV en live stream wij hebben voor je uitgezocht hoelaat je mee kunt kijken en genieten.

Glory 46 China: Rico Verhoeven tegen Bigfoot Silva Live kijken op TV!

Vroeg in de middag kijken

Ziggo Sport Totaal verzorgt de uitzending van Glory 46, zij bieden de live uitzending aan op zaterdag middag. Om 12:00 uur beginnen de super Series waarin Verhoeven meestrijdt, overigens is het geen titel partij. Verhoeven en Silva zijn om 14:00 te zien, dus als je de overige partijen niet interessant vindt kun je deze overslaan.

Glory 46 ook via diverse livestreams te volgen

Rico Verhoeven tegen Bigfoot Silva is ook live op het internet te volgen via een livestream van UFC TV, je moet hiervoor wel een abonnement hebben op UFC Fight pass, let wel het is niet gratis en een zogenaamde PPV (pay per view) zal in rekening worden gebracht. Ook Glory biedt een live stream via de Ziggo Sport Totaal Go App.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws