Glory 45 Amsterdam uitslagen en verslag! Nieuws
Nieuws

Glory 45 Amsterdam uitslagen en verslag!

Glory 45 Amsterdam uitslagen en verslag!

Er werd hard geknokt in sporthallen zuid gisteravond met enkele verrassende partijen en resultaten!

Foto: Glory
Foto: Glory

Dat er een aantal top partijen op het programma van Glory Amsterdam op de rol stonden was duidelijk, echter dat de avond vol verrassingen en een hele vreemde partij zou zitten was minder verwacht. Om met de deur in huis te vallen was er de uitschieter van de avond of eerder clown van de avond de Amerikaanse vechter Manny Mancha.

Wat deze man in de ring deed vroeg iedereen zich af, als een zwabbber ging hij door de rug en zijn eerste gevecht tegen Imad Hadar won hij door uitvallen van Hadar door een gebroken hand. Deze had al eerder last gehad hiervan en was tegen beter weten in toch gaan vechten. Echter had Hadar wel de partij naar zijn hand kunnen zetten als hij iets langer doorgevochten had. Alle lof voor Hadar wat een vechter met wilskracht.

Manny Mancha haalt ronde twee niet tegen Michael Duut riep het publiek

Nou ronde 1 was beter geweest, want Michael Duut schakelde Mancha uit binnen 12 seconden in de eerste ronde, pats boem en het was over. Wat Mancha in de ring te zoeken had was voor velen een raadsel een goede A klasse had hem wellicht ook zo het licht uit gedaan was er te horen. De reden dat Mancha tegen Duut stond was dat zij beiden in de contender semi finals vochten, en de winnaar van partij A tegen die van partij B zou staan.

Hesdy Gerges knockout, WTF????

Iedereen viel letterlijk van zijn stoel toen Hesdy Gerges met een high kick uitgeschakeld werd door de kroaat Mladen Brestovac. Hij trapte net over de verdediging heen van Gerges die hard neer ging. dit was in de eerste ronde binnen 35 seconden. Niemand had dit verwacht omdat Gerges de partij goed begon, maar men ziet het ongeluk zit in een klein hoekje. Jammer want Gerges is een top vechter die iedereen graag verder had zien komen.

Yousri Belgaroui had een boodschap voor de bookmakers

Belgaroui liet een goede partij zien tegen Jason Wilnis, Wilnis leek maar niet bij de lange Belgaroui te kunnen komen maar slaagde er toch enkele keren in om een paar flinke klappen uit te delen. Echter kreeg hij een kine naar het hoofd waardoor hij een flinke snee boven zijn oog opliep, de scheidsrechter stopte het gevecht. Winst op TKO voor Belgaroui, die in de microfoon de bookmakers een duidelijk boodschap mee gaf. Zet mij nooit meer neer als de underdog, ik ben een winnaar dat is nu maar weer eens gebleken.

Onderstaan de uitslagen van de overige partijen

Robin van Roosmalen pakt de winst op Serhiy Adamchuk (unanieme beslissing) en behoudt zijn titel

  • Michael Duut winnaar van Dragos Zubco door een knockout
  • Zakaria Zouggary te sterk voor Massaro Glunder en wint door unanieme beslissing
  • Yodkhunpon Sitmonchai verliest van Tyjani Beztati
  • Eyevan Danenberg mooie winst op Wellington TKO
  • Kevin Hessling pakt de wint op Stoyan Koprivienski

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws