Home / Nieuws / Glory 44: Murthel Groenhart oog in oog met Cedric Doumbe

Glory 44: Murthel Groenhart oog in oog met Cedric Doumbe

Het hoofdgevecht voor Glory 44 Chicago is nu officieel! Murthel Groenhart oog in oog met Cedric Doumbe tijdens de weigh-ins!

Morgen 25 augustus (vrijdag) is het dan zover, het titel gevecht waar Nederlands trots Murthel Groenhart het gevecht aangaat met Cedric Doumbe om de wereldtitel. Deze werd eerder door Doumbe afgepakt van Nieky Holzken, die tevergeefs heeft geprobeerd deze terug te winnen in een spannende rematch. Helaas zonder resultaat.

Oog in oog met elkaar

In Chicago stonden beide vechters oog in oog met elkaar tijdens de officieel weigh-ins, altijd een spannend moment waar van alles kan gebeuren. Iedereen die wel eens een weigh-in heeft meegemaakt weet dat de spanning daar vaak te snijden is, door het hoge adrenalinegehalte van de aanwezige vechters.

Groenhart vol zelfvertrouwen en klaar voor de titel

Murthel Groenhart heeft keihard getraind voor het aankomende gevecht en zit vol zelfvertrouwen, hij is er dan ook zeker van dat hij de titel mee naar huis zal nemen door Doumbe te verslaan. De harde en consequente vechtstijl  van Groenhart kan voor Doumbe wel eens een harde dobber zijn, deze staat bekend om zijn dansjes en clownerie in de ring, om zo zijn tegenstanders af te leiden en mee te nemen in zijn spel. Iets waar Groenhart niet in zal trappen verwachten wij!

 

 

 

Bekijk ook

Alistair Overeem (40) door UFC genadeloos op straat gezet

Alistair Overeem de Nederlandse MMA en kickbokslegende is ontslagen door vechtsport organisatie de UFC. De ...

MMA-kampioen gooit 1 miljoen op tafel voor gevecht met UFC’s McGregor

Patricio Friere, Bellator MMA-kampioen deed een uitdaging van $ 1.000.000 tegen UFC-baas Dana White en ...

Anthony Joshua en Tyson Fury bereiken akkoord: ‘Gevecht is aan’

De zwaargewicht boksrivalen Anthony Joshua en Tyson Fury zullen binnenkort hun £ 200 miljoen megagevecht aankondigen nadat vandaag de voorwaarden zijn overeengekomen.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page