Glory 44: Murthel Groenhart oog in oog met Cedric Doumbe Nieuws
Nieuws

Glory 44: Murthel Groenhart oog in oog met Cedric Doumbe

Glory 44: Murthel Groenhart oog in oog met Cedric Doumbe

Het hoofdgevecht voor Glory 44 Chicago is nu officieel! Murthel Groenhart oog in oog met Cedric Doumbe tijdens de weigh-ins!

Morgen 25 augustus (vrijdag) is het dan zover, het titel gevecht waar Nederlands trots Murthel Groenhart het gevecht aangaat met Cedric Doumbe om de wereldtitel. Deze werd eerder door Doumbe afgepakt van Nieky Holzken, die tevergeefs heeft geprobeerd deze terug te winnen in een spannende rematch. Helaas zonder resultaat.

Oog in oog met elkaar

In Chicago stonden beide vechters oog in oog met elkaar tijdens de officieel weigh-ins, altijd een spannend moment waar van alles kan gebeuren. Iedereen die wel eens een weigh-in heeft meegemaakt weet dat de spanning daar vaak te snijden is, door het hoge adrenalinegehalte van de aanwezige vechters.

Groenhart vol zelfvertrouwen en klaar voor de titel

Murthel Groenhart heeft keihard getraind voor het aankomende gevecht en zit vol zelfvertrouwen, hij is er dan ook zeker van dat hij de titel mee naar huis zal nemen door Doumbe te verslaan. De harde en consequente vechtstijl van Groenhart kan voor Doumbe wel eens een harde dobber zijn, deze staat bekend om zijn dansjes en clownerie in de ring, om zo zijn tegenstanders af te leiden en mee te nemen in zijn spel. Iets waar Groenhart niet in zal trappen verwachten wij!

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws