Global Fight Center App gelanceerd: Ben jij al aangemeld? Nieuws
Nieuws

Global Fight Center App gelanceerd: Ben jij al aangemeld?

Global Fight Center App gelanceerd: Ben jij al aangemeld?
Global Fight Center App gelanceerd: Ben jij al aangemeld?

Zeer recent is de Global Fight Center App gelanceerd in de Apple en Google play store.

Het Global Fight Center initiatief welke tot doel heeft vechters uit alle disciplines bij elkaar in een online database te verzamelen, heeft nu haar App gelanceerd. Wij spraken met Mohamed Mouhdad, een van de initiatiefnemers van Global Fight Center.

"Het idee om het www.globalfightcenter.com platform te realiseren is bij mij begonnen in begin 2018. Het platform heeft als doel om de vechtsport wereld naar een hoger niveau te tillen. Niet alleen in Nederland maar ook internationaal zetten wij ons actief in, zegt Mouhdad.

Kansen

Ons team is al meer dan 10 jaar actief in de internet wereld, sinds vorig jaar heb ik mij aangesloten. Het van succes van het www.globalfightcenter.com platform is al een groot succes, binnenkort starten er een paar vertegenwoordigers in andere landen. Onze visie is om wereldwijd te gaan, zodat alle vechters even veel kansen kunnen krijgen. "

"Zoals iedere vechter en coach weet is het vaak moeilijk een geschikte wedstrijd te krijgen of uberhaupt de ring in te kunnen.
Wij gingen daarom het internet af om te kijken of er al een platform is. "Er bestaan websites als Sherdog.com maar daar kan geen contact opgenomen worden met vechters of coaches, bij www.globalfightcenter.com kan dat wel. "

Voor iedereen

"Dit gaf ons de motivatie om een netwerk platform op te zetten. Een plek waar iedereen zichzelf kan promoten, contact met elkaar kan zoeken en gevechten matchen. Een profiel waarmee een vechter wereldwijd makkelijker gevonden kan worden. En dat begint goed te lopen, zelfs grote vechtsport organisaties hebben zich al aangesloten op het platform. "

Mouhdad spreekt uit ervaring: "Op mijn 13e ben ik begonnen met kickboksen, met dank aan mijn vader want die zag wat ik als kwajongen nodig had. Kickboksen maakte mij in één jaar tijd een andere zoon, rustiger en volwassener dat werd ik van deze mooie sport. Met een mentaliteit nergens bang voor te zijn, stapte ik al snel de ring in. "

Visie

Deze mentaliteit is op latere leeftijd wel mijn valkuil geweest. Na lange tijd er tussen uit te zijn geweest, ben ik weer de ring ingestapt tegen een zeer ervaren jongen. Deze partij is niet volgens plan gegaan en daar haal je lessen uit. Met die visie zijn we weer verder gegaan. "

"Nu weer bijna 3 jaar verder hebben we een fantastiche sportschool YesFit in Apeldoorn, voor jong en oud. Zo zie je dat mijn liefde voor vechtsport niet overgaat. In de toekomst willen we naast www.globalfightcenter.com en onze sportschool YesFit, ook actief gala’s organiseren. "

Meld je aan

De Nederlandse Vechtsportautoriteit heeft een digitale vechtersbaas, deze staat los van het initiatief van Mouhdad en zijn partners. Deze is in feite op Nederland gericht, bij Global Fight Center is er een overzicht van vechters van over de hele wereld. Ben jij al aangemeld, neem gerust een kijkje bij Global Fight Center.

KLIK HIER>> Om naar Global Fight Center te gaan

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws