'Gifkikker!' Dolle Klusjesman geklapt door automobilist! (video) Nieuws
Nieuws

'Gifkikker!' Dolle Klusjesman geklapt door automobilist! (video)

'Gifkikker!' Dolle Klusjesman geklapt door automobilist! (video)

Road rages of verkeersruzies leveren de meest verschillende beelden op maar die tussen een klusjesman en een automobilist heeft wel wat van een film scene.

Een klusjesman die klaarblijkelijk haast had kwam maar niet voorbij een auto. De bestuurder wilde hem er niet voorbij laten. Maar bij de stoplichten kwam de karma. De klusjesman stapte uit en verkocht een paar klappen door het openstaande autoraam.

Rake klappen

Toen hij weg wilde lopen kwam zijn slachtoffer uit de auto en begon de ellende pas echt. Er vielen flinke klappen. Net toen de boel leek te bedaren ging het weer mis en kwam de gifkikker automobilist los. Met een worstelworp gooide hij zijn rivaal tegen het asfalt, na eerst een paar klappen te hebben uitgedeeld.

Deze bleef liggen en de automobilist maakte zich bij groen licht uit de voeten. Klusjesman was wat verdwaasd en waggelde naar zijn auto Les geleerd, niet zomaar knokken je weet nooit wie je treft.

DISCLAIMER: Dit artikel maakt deel uit van een voortdurende inspanning om te laten zien wat er meer gebeurt. De focus ligt hierbij niet op wat er in de arena plaatsvind, maar op wat er op straat zoal plaatsvindt. Maar is geen verheerlijking van straat gevechten of andersoortig geweld.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws