'Gewurgd!' Mishandelde judoka zet foto's online
Home / Nieuws / ‘Gewurgd!’ Mishandelde judoka zet foto’s online

‘Gewurgd!’ Mishandelde judoka zet foto’s online

Alain Schmitt (links foto JudoInside) en Margaux Pinot (rechts)

Margaux Pinot, topjudoka en olympisch kampioen werd afgelopen weekend zwaar mishandeld door haar partner judocoach en ex-wereldkampioen Alain Schmitt. De dader loopt inmiddels weer buiten maar Pinot zit met de gevolgen.

Op social media beklaagt Pinot zich die afgelopen weekend zegt te hebben gevochten voor haar leven. Schmitt werd snel vrijgelaten vanwege gebrek aan bewijs. Pinot plaatste gisteren een foto en verklaring op haar social media van haar verwondingen (lees verder onder Instapost).

,,In de nacht van zaterdag op zondag ben ik slachtoffer geworden van een aanval bij mij thuis door mijn partner en trainer”, aldus schrijft Pinot. ,,Ik kreeg klappen, mijn hoofd is meerdere keren tegen de grond geslagen. En uiteindelijk ben ik gewurgd. “

Dood

Pinot vindt het onbegrijpelijk dat Schmitt weer op vrije voeten is. ,,Justitie heeft besloten om hem vrij te laten. Maar waarom? Wat is hun oordeel waard tegenover mijn verwondingen en het bloed op de vloer van mijn appartement? Wat ontbrak eraan bewijs? De dood, misschien?”

Schmitt ontkent alle aantijgingen en dat hij Pinot geen klappen heeft gegeven. Aldus de Fransman, zou de judoka gewond zijn geraakt doordat ze tijdens een ruzie tegen ‘dingen’ was aangelopen. Schmitt verklaarde tijdens een verhoor dat Pinot zichzelf ook zou hebben verwond.

Bekijk ook

Gevecht Rico Verhoeven vs Alistair Overeem in Hasselt?

In maart zijn er zes maanden verstreken

UFC trapt af met Episch gevecht! Kattar sloopt Chikadze

Wat een gevecht wow....

‘Vies!’ Nekklem bijna fataal in kooigevecht (video)

Een Russische MMA-vechter deed een vies trucje

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page