'Gewurgd!' Mishandelde judoka zet foto's online Nieuws
Nieuws

'Gewurgd!' Mishandelde judoka zet foto's online

'Gewurgd!' Mishandelde judoka zet foto's online

Margaux Pinot, topjudoka en olympisch kampioen werd afgelopen weekend zwaar mishandeld door haar partner judocoach en ex-wereldkampioen Alain Schmitt. De dader loopt inmiddels weer buiten maar Pinot zit met de gevolgen.

Op social media beklaagt Pinot zich die afgelopen weekend zegt te hebben gevochten voor haar leven. Schmitt werd snel vrijgelaten vanwege gebrek aan bewijs. Pinot plaatste gisteren een foto en verklaring op haar social media van haar verwondingen (lees verder onder Instapost).

,,In de nacht van zaterdag op zondag ben ik slachtoffer geworden van een aanval bij mij thuis door mijn partner en trainer”, aldus schrijft Pinot. ,,Ik kreeg klappen, mijn hoofd is meerdere keren tegen de grond geslagen. En uiteindelijk ben ik gewurgd. "

Dood

Pinot vindt het onbegrijpelijk dat Schmitt weer op vrije voeten is. ,,Justitie heeft besloten om hem vrij te laten. Maar waarom? Wat is hun oordeel waard tegenover mijn verwondingen en het bloed op de vloer van mijn appartement? Wat ontbrak eraan bewijs? De dood, misschien?”

Schmitt ontkent alle aantijgingen en dat hij Pinot geen klappen heeft gegeven. Aldus de Fransman, zou de judoka gewond zijn geraakt doordat ze tijdens een ruzie tegen ‘dingen’ was aangelopen. Schmitt verklaarde tijdens een verhoor dat Pinot zichzelf ook zou hebben verwond.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws