Gevangenis (vecht) sport in Zuid Africa - Vechtsport Info
Home / Nieuws / Gevangenis (vecht) sport in Zuid Africa

Gevangenis (vecht) sport in Zuid Africa

Gevangenis sport in Zuid Africa ondersteunt door Force One

Dat sport en met name vechtsport goed is voor iedereen is een feit, dat niet iedereen toegang heeft tot sport is ook een feit, echter zijn er mensen die door allerlei omstandigheden op plekken terecht zijn gekomen zoals de gevangenis bijvoorbeeld waar toegang sport niet altijd vanzelfsprekend is. In Zuid Africa is een project wat gevangen helpt om resocialiseren d.m.v. sport ook vechtsporten, opgezet door Sharita van der Hulst. Het initiatief wordt ondersteunt door Force One o.a. verkoper van vechtsport artikelen.

Gevangenis sport in Zuid Africa ondersteunt door Force One

Sharita van der Hulst is het ondersteunen waard. Een bikkel van een vrouw met een kanjer van een vader. Mensen met het hart op de goede plaats en de kennis van sport die noodzakelijk is om ook de hardste hartjes sneller te doen kloppen. Force One denkt er hetzelfde over. Mensen die goed zijn in hun vak en het hart op de juiste plaats hebben zetten zich in voor de medemens. Ongeacht huidskleur, religie of opvatting.

Sport verbind, motiveert en stimuleert

Een goede begeleider (leraar / trainer) kent de mogelijkheden haar / zijn sport en benut die maximaal. Zo ook Sharita die in een ultra macho samenleving zoals een mannen gevangenis van Zuid Afrika de deelnemers zo heeft gemotiveerd dat ze hun leven veranderen. De impact van Sharita’s werk word al jaren gevoelt in Afrika. Haar naam staat synoniem met boksen en pittig trainen.

Steun ook het project

Maar dat is dan ook mogelijk door de motiverende manier waarop haar vader Harry van der Hulst met de sport omgaat. Harry werkte zijn hele leven met minder bedeelden en top sporters en maakte nooit onderscheid. Hij trainde mensen van elk pluimage en achtergrond op een plezierige en succesvolle manier. Wanneer ook jij een steentje wil bijdrage aan dit (of andere) project laat het weten en wij zullen er voor zorgen dat de goederen op de bestemming aankomen. Mail naar info@vechtsportinfo.nl.

Bekijk ook

DOODZONDE: MMA-vechter let niet op en wordt gesloopt (video)

FOR AS LONG AS IT LASTED: FIREWORKS. 🤯🇳🇬 Kennedy Nzechukwu caught him slipping with the ...

Zo houdt Rico Verhoeven gedwongen het hoofd boven water

Rico Verhoeven is naast wereldkampioen kickboksen ook een succesvol zakenman. Om zijn restaurant te redden ...

Vrouwen mepper: MMA-vechter tergt rivaal in gevecht (video)

Tim Elliott ging flink los op zijn rivaal Jordan Espinosa tijdens hun gevecht afgelopen nacht ...