Gesprekken tussen McGregor en Pacquiao begonnen voor gevecht in april 2018 Nieuws
Nieuws

Gesprekken tussen McGregor en Pacquiao begonnen voor gevecht in april 2018

Gesprekken tussen McGregor en Pacquiao begonnen voor gevecht in april 2018

Wil jij Conor McGregor tegen bokslegende Manny Pacquiao in de ring zien voor zijn volgende gevecht?

Het lijkt er op dat het staat te gebeuren, vorige maand, toen Manny Pacquiao knipoogde naar een mogelijk gevecht met Conor McGregor, namen we het allemaal met een korrel zout, net als de constante lulkoek van Paulie Malignaggi om zijn verschillen met de Ierse MMA kampioen te regelen. Het ziet er echter naar uit dat het meer is dan alleen praten. De twee zijn onderhandelingen begonnen om in april 2018 een boks-match van meer dan een miljoen dollar te krijgen. Als dit daadwerkelijk gebeurt, zou McGregor waarschijnlijk zijn UFC-lichtgewicht titel afgeven om opnieuw een obscene hoeveelheid geld te verdienen.

Gesprekken tussen McGregor en Pacquiao begonnen voor gevecht in april 2018

Pacquiao, de enige bokser die kampioenschappen won in acht verschillende divisies

Pacquaio zei vrijdag dat hij is begonnen met onderhandelen om te vechten tegen McGregor in een bokswedstrijd in april, wanneer hij afstand neemt van zijn taken als senator in de Filippijnen. "Als we het kunnen onderhandelen, heb ik geen probleem. "Het is goed voor ons beiden", zei Pacquiao tegen nieuwsdienst AFP, via Yahoo.com, toen hem werd gevraagd of hij op zoek was naar een gevecht met McGregor.

Mijn focus is om terug te gaan naar de juiste ring of achthoek.

2017 was historisch. Ik heb zowel de sport van MMA als boksen overstegen. In deze fase van mijn carrière, zoals het grootste deel van mijn UFC-carrière is geweest, moeten potentiële tegenstanders lobbyen voor gevechten met mij. We konden Conor McGregor overal zien. Ik run het vechtspel, of wat de volgende zakelijke onderneming ook is. Ik ben van plan om in 2018 te vechten als mijn compensatie en zakelijke ontwikkeling nauwkeurig mijn invloed op gevechtsporten reflecteren.", zei Conor McGregor via The MacLife.

McGregor zal misschien nooit meer vechten in MMA of voor de UFC

McGregor zou tegen Tony Ferguson moeten vechten om zijn titel te behouden, Ferguson die de titel in oktober claimde bij UFC 216. Er is echter een mogelijke vertraging na de aankondiging van Ferguson van afgelopen donderdag dat hij een elleboogoperatie heeft ondergaan. Dat zou McGregor meer prikkels kunnen geven om in plaats daarvan Pacquiao te volgen.

McGregor blijft exclusief onder contract bij de UFC, hoewel White heeft gezegd dat de twee partijen aan een nieuwe deal werken. White zei vorige maand ook dat McGregor "misschien nooit meer zal vechten in MMA of de UFC".

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws