Gesprek met ontslagen UFC-vechter loopt uit de hand – Vechtsport Info
Home / Nieuws / Gesprek met ontslagen UFC-vechter loopt uit de hand

Gesprek met ontslagen UFC-vechter loopt uit de hand

Gesprek met ontslagen UFC-vechter loopt uit de hand

Diego Sanchez, een van de populairste en langstlevende vechters van de UFC, is op straat gezet door de organisatie. De UFC maakt zich al enige tijd zorgen over het gedrag van de coach van Sanchez, Joshua Fabia. Dit lijkt een van de redenen waarom Sanchez er uit is gegooid.

UFC-president Dana White is helemaal klaar met het gedrag van de coach van Sanchez, Joshua Fabia. Deze heeft niet alleen volgens een kwalijke invloed op de vechter, maar fingeert als een kwade genius die alles dwarsboomt.

Op straat geflikkerd

Sanchez trok zich. terug uit een gevecht tegen Donald Cerrone welke 8 mei plaats zou vinden. Volgens Sanchez en zijn coach om medische redenen die niet werden onthuld. Sanchez en zijn team weigeren details te geven over de medische kwestie, met als gevolg dat de UFC per direct de vechter op straat knikkerde.

Er doken gisteren plotsklaps video’s op die Sanchez postte op social media over een confrontatie die plaatsvond tussen de vechter die inbrak op een productievergadering van de UFC. De tweedelige video op Instagram UFC-omroepers Jon Anik, Paul Felder en Megan Olivi, evenals leden van het productiepersoneel laat zien dat het er hard aan toe ging.

Klachten

In de tweede helft van de video was te zien dat Fabia ruzie had met de omroepers van de UFC en klaagde dat er ‘miljoenen’ klachten tegen hem waren gemaakt op internet. Hij vroeg de omroepers om eerlijk te zijn. De omroepen zeiden dat ze niet rapporteerden wat fans zeiden en dat ze geen controle hadden over de media. Ze zeiden dat ze in hun commentaar alleen goed waren voor Sanchez.

“Dat is gewoon helemaal gek om dat te doen,” zei White over Fabia’s opmerkingen aan het productieteam. Die Fabia een kloothommel noemt om zijn werkwijze en daarmee de scheiding tussen de vechter en de UFC in gang zette.

Bekijk ook

Levi Rigters in actie tijdens Glory 78 op 17 juli

Levi Rigters komt in actie op 17 juli tijdens Glory 78 in Ahoy.

Schokkende foto MMA-vechter vrijgegeven, ‘slachtoffer bomaanslag’

Phoe Thaw, die zwaar gewond werd door een bomaanslag in Birma is er niet best aan toe.

Video: ‘Dit is pas knokken, vechtsporters zijn er niks bij’

Wie denkt dat alleen vechtsporters een partijtje kunnen knokken heeft het mis.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page