πŸŽ₯ Gesnapt! Jutta Leerdam verstopt zich bij uitje met bokser Jake Paul Nieuws
Nieuws

πŸŽ₯ Gesnapt! Jutta Leerdam verstopt zich bij uitje met bokser Jake Paul

πŸŽ₯ Gesnapt! Jutta Leerdam verstopt zich bij uitje met bokser Jake Paul

Jutta Leerdam de Nederlandse schaatster is het gesprek van de dag sinds zij gisteren met bokser Jake Paul werd gespot in Miami.

Het lijkt er op dat het contact tussen Jake Paul en Jutta Leerdam angstvallig geheim moet blijven. Echter hebben de oplettende paparazzi en juice kanalen de jacht geopend op de bokser en schaatster.

Zo werd Jutta gespot terwijl zij angstvallig probeert de camera te ontwijken terwijl Jake bij een Boxing Bullies event spreekt. Boxing Bullies is een initiatief van Paul om pesten te voorkomen.

"De missie van Boxing Bullies is om de jeugd zelfvertrouwen, leiderschap en moed bij te brengen door middel van de bokssport, terwijl we ons platform, onze stem en sociale media gebruiken om pesten tegen te gaan", aldus het motto van Paul.

Zouden onze Jutta en Jake dan toch echt wat met elkaar hebben? De sportfans zijn wel enthousiast en reageren positief op de twee.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws