Geruchtenstroom dat Bellator naar Nederland komt wordt steeds groter! – Vechtsport Info
Home / Nieuws / Geruchtenstroom dat Bellator naar Nederland komt wordt steeds groter!

Geruchtenstroom dat Bellator naar Nederland komt wordt steeds groter!

Wellicht binnenkort goed nieuws voor de Bellator fans in Nederland

D geruchtenstroom wordt steeds groter dat de Bellator organisatie een groots evenement zal organiseren binnen Nederland. Uit diverse hoeken komen signalen dat er een event gepland staat nog dit jaar in Nederland. Als je de Nederlandse vechters die binnen Bellator actief zijn een beetje volgt dan worden deze signalen versterkt. Zo plaatste Jorina Baars al meerder posts op social media met een indicatie dat er groot nieuws aankomt, en dat zij op zoek is naar een tegenstander. Dit kan er alleen maar op wijzen dat Nederland zeer binnenkort een Bellator event rijker zal zijn.

Bellator komt naar Nederland met Gegard Mousasi en Jorina Baars als headliners!

Jorina Baars, Denise Keilholtz, Costello van Steenis en Gegard Mousasi actief bij Bellator

Naast Jorina Baars zijn ook Denise Kielholtz en Costello van Steenis actief bij Bellator net als Gegard Mousasi die vorig jaar zijn succesvolle debuut maakte bij de organisatie. Het is dus niet ondenkbaar dat deze uit zullen komen op een Bellator event als dit in Nederland gehouden zal worden. Diverse bronnen melden onze redactie al dat er een event op de rol staat maar dat dit nog niet officieel bevestigd is. Maar dat het broeit in Bellator land is duidelijk. Dan rijst nog de vraag waar een eventueel event gehouden zal worden, en of dit een massa mensen aan zal trekken. De UFC heeft al eerder Nederland aangedaan en koos daarvoor op 2 september vorig jaar Ahoy voor uit.

Alle ingrediënten voor een Bellator event zijn aanwezig

Met de steeds populairder worden MMA sport in Nederland, de lokale vechters en de faciliteiten om een event te houden lijken alle ingrediënten aanwezig voor Bellator. Nu nog even afwachten of Scott Coker de grote man achter Bellator binnenkort een aankondiging doet. Het zou een mooie stap zijn voor Bellator en de fans in Nederland. Even afwachten of de geruchten waar zijn dus.

 

Bekijk ook

7-seconden ‘KO’ in UFC-debuut: Vechter blesseert knie tijdens viering

Terrance McKinney had afgelopen nacht een top-debuut op UFC 263.

🎥 Scheids gooit handdoek uit ring: Weigert wedstrijd te stoppen

De scheidsrechter weigerde de wedstrijd te stoppen

📺 UFC Replay: Diaz faalt, Adesanya domineert en 1e Mexicaanse kampioen

Er stonden twee titels op het spel en de terugkeer van 'Badboy' Nate Diaz.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page