Geruchten stroom omtrent afgelasting Enfusion Live 52 Nador Nieuws
Nieuws

Geruchten stroom omtrent afgelasting Enfusion Live 52 Nador

Geruchten stroom omtrent afgelasting Enfusion Live 52 Nador

Er is een controverse ontstaan over het afgelasten van Enfusion Live in Nador.

Een gerucht die aan het licht is gekomen gaat dat een concurrerende organisatie naar verluidt aan wat spreekwoordelijk touwtjes heeft getrokken bij bepaalde personen van de autoriteiten in Marokko, wat ervoor heeft gezorgd dat beide gebeurtenissen van Enfusion werden geannuleerd. Dit in verband met de bevestigde licentieproblemen, maar er lijkt dus meer aan de hand te zijn.

Geruchten stroom omtrent afgelasting Enfusion Live 52 Nador

Enfusion CEO Edwin Van Os bevestigt dat zowel Enfusion Live 52 Nador en Kickboxing Talents 35 geannuleerd is

Enfusion CEO Edwin Van Os bevestigde eerder vandaag aan K1ANOOP dat zowel Enfusion Live 52 als Kickboxing Talents 35 in Nador, Marokko, die respectievelijk volgens schema vandaag zouden plaatsvinden (29 juli 2017) zijn geannuleerd.

Edwin Van Os: "Ik kan niets zeggen tot ik precies weet wat er mis is gegaan tussen de lokale promotor en de Marokkaanse gemeente. Het is zeker dat er zaterdag geen evenement zal plaatsvinden".

Schokkend nieuws voor de vechters en de fans!

Dit schokkende nieuws heeft zonder twijfel een enorme en ongelukkige slag toegebracht aan de verschillende vechters die vandaag zouden aantreden, vooral voor het binnenlandse talent dat de ogen en de aandacht van (nieuwe) kickboxing fans en media van buiten de Marokkaanse Gemeenschap (thuis en elders) en Noord-Afrika, op hen zag gericht.

Geruchten stroom op gang

Sterke geruchten waren in de afgelopen 24 tot 48 uur opgetreden, dat beide gebeurtenissen werden geannuleerd (of waren) geannuleerd door licentieproblemen die nu door Enfusion Live inmiddels zijn bevestigd. Maar nu blijkt er nog wat anders aan de hand te zijn, namelijk een concurrerende partij die Enfusion wilde uitschakelen? Het gaat om geruchten en er is tot dusver nog niet echt iets bevestigd, dat deze geruchten waarheid zouden zijn. Een feit blijft dat wat de reden ook is er een groot aantal mensen, vechters, fan's familie etc ontzettend teleurgesteld zijn. Wellicht dat de werkelijke reden binnenkort aan het licht komt?

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws