Gerucht: UFC krijgt groot gedeelte van McGregor's geld voor gevecht Mayweather Nieuws
Nieuws

Gerucht: UFC krijgt groot gedeelte van McGregor's geld voor gevecht Mayweather

Gerucht: UFC krijgt groot gedeelte van McGregor's geld voor gevecht Mayweather

McGregor zou een groot gedeelte van zijn geld voor het gevecht tegen Mayweather moeten afstaan aan de UFC!

Gerucht: UFC krijgt groot gedeelte van McGregor's geld voor gevecht Mayweather

We zijn maar weken weg van het grootste gevecht van het jaar en mogelijk van alle tijden. UFC lichtgewicht kampioen Conor McGregor zal het tegen bokslegende Floyd Mayweather later deze maand opnemen.

Verdeling van het geld uitgelekt

Volgens een roddel / geruchtsite TerezOwens.com is de vermeende geld verdeling tussen McGregor en de UFC voor zijn aankomende bokswedstrijd uitgelekt. Houd er rekening mee dat de reden dat de UFC een deel van het geld van McGregor krijgt, is te wijten aan het feit dat hij onder contract is bij hen.

De UFC kampioen had hun toestemming nodig om de partij aan te nemen. Zo nemen natuurlijk hun deel. Hier is wat de site over de loonverdeling te zeggen heeft:

"Dit komt ons via onze Tip Box. 'Een goede vriend en een lange tijd WEC en Zuffa medewerker vertelde me net en Jake Shields wat de zuffa's aandeel naar verluidt is ... .. 20% van zijn aandeel (zijn aandeel is geraamd op 75 miljoen) en 50% van Conor's aandeel van de PPV (Conor Krijgt 20% van de PPV) dus Zuffa krijgt gewoon 19 miljoen plus 10% van de PPV dollars.

Gerucht met een korreltje zout nemen

Het kan niet genoeg benadrukt worden. Neem dit gerucht met een korreltje zout en voor wat het waard is. Dit is slechts een gerucht op dit moment. In het verleden is Mayweather er prat op gegaan door te zeggen dat hij 300 miljoen dollar voor de strijd zou krijgen. Aan de andere kant is McGregor al meerdere keren gekomen met het feit dat deze strijd zijn netto waarde zou verdubbelen.

De twee vechters zijn gepland om de boksring binnen te stappen op 26 augustus in de T-Mobile Arena in Las Vegas, Nevada, om een 12-rondes, 154 pond gevecht aan te gaan.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws