Germaine de Randamie; UFC ik kom terug reken daar maar op! Nieuws
Nieuws

Germaine de Randamie; UFC ik kom terug reken daar maar op!

Germaine de Randamie; UFC ik kom terug reken daar maar op!

Germaine de Randamie; UFC ik kom terug jullie kunnen mij niet zomaar laten vallen!

Germaine de Randamie de voormalige UFC vedergewicht kampioene waar van de wereld titel deze week werd afgepakt, heeft een boodschap voor de UFC. Niet alleen is Randemie haar titel kwijt maar heeft Nederland meteen een UFC-kampioen minder.

Win een meet & greet met Germaine IronLady de Randamie en Stefan Struve

Schandalig om via de media te vernemen dat je titel is afgepakt

Via Instagram laat de voormalig kampioene nu van zich horen, en heeft een duidelijke boodschap voor de UFC. Op deze manier pakt zij hen terug want ‘The Iron Lady’ moest het nieuws dat zij haar titel kwijt via de media vernemen maar nu laat zij de UFC weten dat ze terug komt.

Verklaring de Randemie via instagram

”Zoals velen van jullie onderhand wel zullen weten, heeft de UFC mij gestript van de belt.
Voor degene onder ons die niet helemaal weten wat dat betekend; De UFC heeft mijn titel ‘afgepakt’ omdat ik weiger te vechten tegen hun nummer 1 uitdager. (daar heb ik mijn redenen voor ).
Het blijft bijzonder om dit nieuws vanuit de media te vernemen en ik vind het jammer dat het zo gelopen is, maar het is wat het is!

Nou hoor ik jullie alweer denken ‘Ze is bang! Wat een slechte kampioen! Een schande voor de sport! Ze verdiend het niet om kampioen te zijn!’ Etc.. etc.. ik heb het allemaal voorbij zien komen.

Maar los van wat iedereen denkt/vind, ik bewandel mijn eigen pad. En daar kan je het mee eens zijn of niet.

Dat ik gestript ben, betekend absoluut niet dat ik stop.

Dit betekend alleen maar dat ik nog meer redenen heb om NOG harder te knokken ( letterlijk soms ? ) waarvoor ik sta en wat ik wil.

De UFC is nog lang niet van mij af!! It’s easy to stand with the crowd. It takes Courage to stand alone??Die with memories not dreams!”

En de UFC titel gaat naar?

De boodschap is duidelijk, en als het een echte Hollandse betaamd laat zij zich niet zomaar de kaas van het spreekwoordelijke brood eten. En de titel die nu vacant is daar zal om worden gestreden op 29 juli door Cris “Cyborg” Justino en Megan Anderson.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws