Germaine de Randamie accepteert de uitdaging van Marion Reneau! Nieuws
Nieuws

Germaine de Randamie accepteert de uitdaging van Marion Reneau!

Germaine de Randamie accepteert de uitdaging van Marion Reneau!

Germaine de Randamie vs Marion Reneau ... eerst was het wel, toen weer niet, nu waarschijnlijk weer wel?

Germaine de Randamie accepteert de uitdaging van Marion Reneau!

De Randamie en Reneau zouden elkaar dit afgelopen weekend bij UFC Fight Night 115 in Rotterdam ontmoeten in de ring. Helaas, de Randamie was gedwongen om zich terug te trekken wegens haar langdurige hand blessure, een hele teleurstelling voor de Nederlandse fans die er naar uitkeken om de voormalige UFC-vrouwen vedergewicht kampioen te zien vechten in eigen land.

Reneau versloeg in de laatste seconden van de derde ronde de vervanger van de Randamie Talita de Oliveira via TKO.

De Amerikaanse sprak na de strijd met Fox Sports Netherlands en onthulde dat zij en de Randamie elkaar hadden ontmoet, en dat ze haar uitgedaagd had tot een gevecht op Amerikaanse bodem. "Grappig verhaal, ze kwam mij tegen en ze verontschuldigde zich", zei Reneau. "Ze gaat een operatie krijgen, en ze zei misschien dat we dit gevecht toch nog eens kunnen doen. Ik zei geen probleem, maar wel in de Verenigde Staten. Jij komt deze keer naar mij toe".

De Randamie wil in 2018 in Rotterdam vechten

De uitzending van Fox Sports keerde vervolgens terug naar de Randamie in de studio waar ze de uitdaging accepteerde, en bevestigde dat ze bereid was om tegen Reneau in Amerika te vechten. De Randamie voegde eraan toe dat ze in 2018 in Rotterdam zou willen vechten, om de teleurgestelde fans toch nog de kans te geven haar in actie te zien.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws