Germaine de Randamie stopt niet ondanks persoonlijke problemen - Vechtsport Info
Home / Nieuws / Germaine de Randamie stopt niet ondanks persoonlijke problemen

Germaine de Randamie stopt niet ondanks persoonlijke problemen

Germaine de Randamie gaat niet stoppen ondanks hardnekkige geruchten

UFC vrouwen veergewicht kampioen Germaine de Randamie gaat niet stoppen, volgens haar manager, maar ze heeft te maken met enkele problemen achter de schermen.

‘Ze heeft dingen die ze moet doen thuis en op de politieacademie,’ vertelde Brian Butler-Au van Suckerpunch Entertainment.. “De UFC is hiervan bewust, en we werken er doorheen. Dat is alles wat ik momenteel kan zeggen. ‘

De Randamie (7-3 MMA, 4-1 UFC) werkt als politieagent in Nederland en heeft nog niet aangekondigd of ze haar titel kan verdedigen tegen Cristiane Justino (17-1 MMA, 2-0 UFC) Bij UFC 214, die plaatsvindt 29 juli bij Honda Center in Anaheim, Californië.

Win een meet & greet met Germaine IronLady de Randamie en Stefan Struve

Controversiële beslissing

Na een controversiële beslissing won zij tegen ex-bantamweight champ Holly Holm bij UFC 208, sloot de Randamie de nieuwe divisie toen ze zei dat ze een operatie nodig had om een ​​langdurige handbeschadiging te behandelen. Ze keerde vervolgens terug en verwelkomde een rematch met Holm om eventuele twijfels over het resultaat op te lossen. Maar ze waarschuwde ook dat een doktersbezoek zou onthullen of ze op de hoogte was of verplicht was om onder het mes te gaan.

Na twee maanden in de stilte werd Holm geboekt voor de titel UFC Fight Night 111 tegenover Bethe Correia (10-2-1 MMA, 4-2-1 UFC) in Singapore, waarbij de promotie favoriete Justino voor het volgende titel gevecht klaar was, “Cyborg” heeft herhaaldelijk gepushed om het gevecht te krijgen en de potentiële 29 juli datum in een Instagram post aangekondigd.

Randamie gevecht niet bevestigd

Maar aan de kant van Randamie is het gevecht niet bevestigd, en er is niets aangekondigd. Butler-Au zei dat, terwijl hij geloofde dat de kampioen een dokter haar hand had gezien, weigerde hij te reageren op haar gezondheidsstatus.

Op donderdag kwam een bericht van Holm’s officiële Facebook-pagina naar buiten die de geruchtenstroom versterkte. De ex-kampioen ondertekende een twee maanden oud verhaal over de Randamie’s verlangen naar een rematch, Het “Gerucht gaat dat Germaine de Randamie met pensioen wil gaan”. Ik hoop dat dat niet waar is; Ze is een echte strijder, maar ik wil mijn riem. Op zoek naar een rematch! ”

Geen handschoenen in de wilgen

Holm heeft eerder gezegd dat ze niet het type is om bij MMA nieuws online te brengen, dus het is onduidelijk of het bericht direct van haar komt. Gevraagd om commentaar, Holm’s langdurige manager Lenny Fresquez schreef via de tekst, “Als het op haar Facebook staat denk ik dat ze het heeft gepost”. In ieder geval blijft de Randamie de veergewichtkamp bij de vrouwen en heeft ze geen plannen om haar handschoenen op te hangen. “Alles wat je nu hoort, is gewoon geruchtenmolen,’ zei Butler-Au”.

Bekijk ook

'Badr moet nu eens blijven staan!' Bonjasky over partij tegen Overeem

‘Badr moet nu eens blijven staan!’ Bonjasky over partij tegen Overeem

Ik snap dat hij wil entertainen

'Reteslecht'! Anthony Joshua is geen boksmachine koning

‘Reteslecht’! Anthony Joshua sloopt boksmachine (video)

Boksicoon Joshua sloeg een DAZN-boksmachine kapot

Plazibat zet de boel op stelten bij Glory! 'Je steelt mijn titelkans'

Plazibat zet de boel op stelten bij Glory! ‘Je steelt mijn titelkans’

Het zwaargewicht stal de show in het vechters hotel

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page