Germaine de Randamie belachelijk gemaakt na uitdagen UFC vechter – Vechtsport Info
Home / Nieuws / Germaine de Randamie belachelijk gemaakt na uitdagen UFC vechter

Germaine de Randamie belachelijk gemaakt na uitdagen UFC vechter

De weigering om destijds te vechten tegen Cris Cyborg te vechten blijft Germaine de Randamie maar achtervolgen. Op Twitter daagde zij afgelopen nacht UFC vechter Raquel Pennington uit tot een gevecht. “Looking forward to getting back in the UFC octagon, it’s been to long!! @rockypmma (Raquel Pennington) waiting on you let’s do this!! Zo luidde de boodschap van De Randamie aan Pennington, echter schoot deze in het verkeerde keelgat van onder andere UFC vechter Amanda Nunes, die De Randamie vertelde eerst maar even achteraan in de rij plaats te nemen.

Keyboard warriors

Een groot aantal haters, want zo mogen wij ze wel noemen zien hun kans gelijk schoon om de Randamie met de grond klein te maken. De zogenaamde “keyboard warriors” hebben hun dag zoals de Engelsen plegen te zeggen. De overige reacties van deze minachtende personen waren niet van de lucht en ronduit beledigend. Zo wordt gesteld dat De Randamie een lafaard zou zijn, zich onder partijen uit heeft gepraat etc.

Doodsbedreigingen

De Randamie heeft nog twee gevechten op haar contract bij de UFC staan, en zij zal ergens moeten beginnen met uitdagen. In dit geval is dat dus Raquel Pennington, in een interview wat De Randamie gaf met Vice afgelopen week was zij zeer openhartig en vertelde zelfs met de dood bedreigd te zijn heel triest allemaal. Waar gaat het heen als sporters die in bepaalde situaties belanden zo worden afgemaakt, wie geeft anderen het recht hen zo te veroordelen.

Op het moment van schrijven heeft Pennington nog niet gereageerd op de uitdaging van De Randamie, of dit nog zal gaan gebeuren is afwachten, overigens beslist de UFC wie tegen wie vecht en of men überhaupt nog wel vecht. Zal De Randamie de kans krijgen haar contract uit te dienen?

Bekijk ook

MMA-vechter (43) overlijdt na corona vaccinatie?

Bekend vechter en Kickboxing/MMA coach had geen gezondheidsproblemen

BREAKING: Isis Verbeek in Bare Knuckle MMA-gevecht tegen Kahaunaele

Isis Verbeek gaat blote vuist MMA-vechten

7 Weken: Weidman traint weer na gruwelijke beenbreuk

Chris Weidman is teruggekeerd naar de sportschool, zeven weken na zijn gruwelijke beenbreuk.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page