Germaine de Randamie belachelijk gemaakt na uitdagen UFC vechter Nieuws
Nieuws

Germaine de Randamie belachelijk gemaakt na uitdagen UFC vechter

Germaine de Randamie belachelijk gemaakt na uitdagen UFC vechter

Keyboard warriors

Een groot aantal haters, want zo mogen wij ze wel noemen zien hun kans gelijk schoon om de Randamie met de grond klein te maken. De zogenaamde "keyboard warriors" hebben hun dag zoals de Engelsen plegen te zeggen. De overige reacties van deze minachtende personen waren niet van de lucht en ronduit beledigend. Zo wordt gesteld dat De Randamie een lafaard zou zijn, zich onder partijen uit heeft gepraat etc.

Doodsbedreigingen

De Randamie heeft nog twee gevechten op haar contract bij de UFC staan, en zij zal ergens moeten beginnen met uitdagen. In dit geval is dat dus Raquel Pennington, in een interview wat De Randamie gaf met Vice afgelopen week was zij zeer openhartig en vertelde zelfs met de dood bedreigd te zijn heel triest allemaal. Waar gaat het heen als sporters die in bepaalde situaties belanden zo worden afgemaakt, wie geeft anderen het recht hen zo te veroordelen.

Op het moment van schrijven heeft Pennington nog niet gereageerd op de uitdaging van De Randamie, of dit nog zal gaan gebeuren is afwachten, overigens beslist de UFC wie tegen wie vecht en of men überhaupt nog wel vecht. Zal De Randamie de kans krijgen haar contract uit te dienen?

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws