Geraldo Holzken de zoon van Nieky Holzken maakt debuut bij WFL Nieuws
Nieuws

Geraldo Holzken de zoon van Nieky Holzken maakt debuut bij WFL

Geraldo Holzken de zoon van Nieky Holzken maakt debuut bij WFL

Geraldo Holzken de zoon van Nieky Holzken maakt debuut bij WFL

Trots

Niet alleen poste Geraldo zelf op zijn Instagram dat hij zijn opwachting zal maken bij de WFL maar ook spraken wij trotse opa/coach Sjef over het debuut van zijn kleinzoon. "Het vechten zit hem in het bloed, hij krijgt het met de paplepel ingegoten. Doch heeft Geraldo zijn eigen wil en dat maakt ook onderdeel uit van zijn talent". Er zijn meerdere top vechters waarvan de kinderen in de sporen treden van hun vader, zoals Gradus Kraus zoon van Albert Kraus en de zoon maar ook dochter van Peter Aerts die internationaal goed aan de weg timmeren.

Grote vechters

Naar verluidt zal Geraldo een partij vechten welke gepland staat tussen de hoofd partijen door, een hele eer en geen mooiere manier om jezelf in de kijker te spelen. Naast kickboksen is Geraldo ook een begenadigd bokser en heeft al meerdere keren in de boksring gestaan. Het is goed om te zien dat de vechtsport op deze manier verzekerd is van een toekomst, de talenten van nu zijn immers de kampioenen van de toekomst.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws