Georgina van der Linden staat zware taak te wachten! Nieuws
Nieuws

Georgina van der Linden staat zware taak te wachten!

Georgina van der Linden staat zware taak te wachten!

Georgina van der Linden staat zware taak te wachten!

Vechten om de vacante wereldtitel

De titel waar de dames om zullen strijden is vacant gesteld omdat de huidige kampioene Sammy Lee door blessures niet in staat is haar titel te verdedigen. Enfusion is voor Georgina van der Linden geen onbekend gebied, sterker nog zij maakte een top debuut in 2017 terwijl zij net in de A-Klasse zat tegen de ervaren Samantha van Doorn. Marisa Pires is de huidige ISKA en Strikers League wereldkampioene in de gewichtsklasse -57kg. Pires heeft als wereldkampioene de afgelopen jaar met succes haar titels verdedigd en heeft en wil de Enfusion wereldtitel aan haar verzameling toe gaan voegen. De partij zal 5 ronden van 2 minuten zijn en zal een plek en is ingeboekt in het hoofdprogramma van het evenement.

Zal Verlinden zich scharen in de lange rij van Enfusion wereld kampioenen?

Volgens insiders maakt Georgina zeker een goede kans en als je haar record een beetje volgt moet zij zeker een grote kans maken. Zij mag dan nog wel een jonge vechter zin maar gaat altijd voor meer dan de volle 100%. Haar voorgangers in de -57kg klasse waren onder meer, Ilona Wijmans (de eerste Nederlandse Enfusion wereldkampioen in de 57 kg, Denise Kielholtz. Denise die met succes haar titel op 23 november 2014 tegenover Tiffany 'Time Bomb' van Soest (o.a. GLORY) verdedigde, Sammy Lee-Brown in 2017. Zal het Georgina van der Linden lukken om op 12 mei de titel weer naar Nederland te halen?

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws