Georgina van der Linden staat zware taak te wachten! – Vechtsport Info
Home / Nieuws / Georgina van der Linden staat zware taak te wachten!

Georgina van der Linden staat zware taak te wachten!

Op 12 mei aanstaande vindt Enfusion Den Haag plaats met een groot aantal interessante partijen op de rol. Ook si er een kampioenen gevecht gepland in de dames klasse op -57kg. Georgina van der Linden zal Marisa Pires treffen in de ring. Georgina, heeft de bijnaam ‘The Lady Killer’ en traint in Rotterdam bij Team Solo onder leiding van haar vader Dennis, zij is zeer succesvol en zal zeker op Enfusion haar punt willen maken. Echter zal dit geen makkelijke taak zijn want haar tegenstander is een geduchte dame uit Portugal die een lang record heeft.

Interview Kickboks en Muay Thai super talent Georgina van der Linden

Vechten om de vacante wereldtitel

De titel waar de dames om zullen strijden is vacant gesteld omdat de huidige kampioene Sammy Lee door blessures niet in staat is haar titel te verdedigen. Enfusion is voor Georgina van der Linden geen onbekend gebied, sterker nog zij maakte een top debuut in 2017 terwijl zij net in de A-Klasse zat tegen de ervaren Samantha van Doorn. Marisa Pires is de huidige ISKA en Strikers League wereldkampioene in de gewichtsklasse -57kg. Pires heeft als wereldkampioene de afgelopen jaar met succes haar titels verdedigd en heeft en wil de Enfusion wereldtitel aan haar verzameling toe gaan voegen. De partij zal 5 ronden van 2 minuten zijn en zal een plek en is ingeboekt in het hoofdprogramma van het evenement.

Zal Verlinden zich scharen in de lange rij van Enfusion wereld kampioenen?

Volgens insiders maakt Georgina zeker een goede kans en als je haar record een beetje volgt moet zij zeker een grote kans maken. Zij mag dan nog wel een jonge vechter zin maar gaat altijd voor meer dan de volle 100%. Haar voorgangers in de -57kg klasse waren onder meer,  Ilona Wijmans (de eerste Nederlandse Enfusion wereldkampioen in de 57 kg, Denise Kielholtz. Denise die met succes haar titel op 23 november 2014 tegenover Tiffany ‘Time Bomb’ van Soest (o.a. GLORY) verdedigde, Sammy Lee-Brown in 2017. Zal het Georgina van der Linden lukken om op 12 mei de titel weer naar Nederland te halen?

Bekijk ook

‘Motherf*cker’: Autodief GEMEPT door UFC’er Derrick Lewis

De vechter moest in actie komen om te voorkomen dat een man in zijn auto in zou breken.

Spoedje: Fury vs. Wilder 3 op 24 juli in Las Vegas

Bob Arum, bokspromotor zegt dat Top Rank het Allegiant Stadium in Las Vegas heeft gereserveerd voor een derde Fury versus Wilder clash

Glory kampioen Alex Pereira geeft wereldtitel op

Alex Pereira en Artem Vakhitov zullen op 17 juli een herkansing met elkaar aangaan

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page