Georges St-Pierre zal toch niet terugkeren in de ring! – Vechtsport Info
Home / Nieuws / Georges St-Pierre zal toch niet terugkeren in de ring!

Georges St-Pierre zal toch niet terugkeren in de ring!

Georges St-Pierre’s terugkeer in UFC, het leek er even op dat we dichter bij een gevecht kwamen.

De terugkeer van Georges St-Pierre is de afgelopen maanden sterk aangewakkerd. Alles begon met een aankondiging voor een middengewichtstitelgevecht met Michael Bisping die nooit is gekomen helaas. Het leek even dat we dichter bij de officiële terugkeer van Georges St-Pierre komen, maar Dana White van de UFC kondigde aan dat dit niet gaat gebeuren

Eerdere positieve signalen

Eerder werd gezegd door White; Schade heeft het proces een beetje verlengd voor de voormalige weltergewichtkampioen, en de gesprekken over een gevecht met Bisping bij middengewicht waren snel voorbij toen Bisping een eigen blessure leed. Nu lijkt het dat St-Pierre in plaats van hem terug naar het weltergewicht gaat en misschien een grote gevecht in het verschiet heeft om terug te keren wanneer hij gezond is.

Nadat Tyron Woodley en Demian Maia officieel aangekondigd waren voor UFC 214 in juli, zei Dana White dat St-Pierre met de winnaar van het weltergewicht titelgevecht in Anaheim zou worden geconfronteerd.

Georges St-Pierre wilde wel vechten

Georges zegt dat hij wil vechten; We krijgen dit veel te horen, ‘zei White in een interview bij het hoofdkantoor van UFC. “We hebben het over Tyron Woodley en Demian Maia. Deze twee gaan snel vechten. Dat zal de 170 pond kampioen vrijmaken voor Georges St-Pierre om terug te keren en te proberen om zijn gordel te herwinnen.

De vertraging geeft tijd voor Woodley en Maia om te bewijzen wie de kampioen zal zijn en laat St-Pierre dan terug keren naar de divisie, waar hij voor veel titelverdedigers dominant was. Het staat ook toe dat St-Pierre de tijd krijgt om volledig gezond te worden, en niet te vroeg in een gevecht met Bisping te geraken en te vroeg in zijn herstel in actie te moeten komen.

St-Pierre’s terugkeer naar weltergewicht zou zeker worden verwelkomd

Aangezien de divisie een ruwe strijd had toen Woodley een paar maanden geleden zijn riem voor de tweede keer tegen Stephen Thompson verdedigde in een gevecht waarvan niet veel fans genoten. Men zat te wachten totdat St-Pierre terug zou keren naar nu blijkt zal dit nu niet gaan gebeuren.

Bekijk ook

RIVALEN OPGEPAST! Hier komt UFC-ster SPEEDY McGregor

Conor McGregor staat over een kleine maand tegenover Dustin Poirier in de UFC kooi.

FOUTJE! Vechter zwaar ‘KO’ doordat scheids even niet oplet

Mohammad Karaki werd op brute wijze knock-out geslagen

WEIRD! Vechter stort slapend neer tijdens MMA-wedstrijd (video)

Knock-outs zijn er in alle vormen en maten, soms komen deze snel en verbazen de fans en zelfs de vechters.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page