Georges St-Pierre wil vechten tegen Khabib Nurmagomedov of Conor McGregor Nieuws
Nieuws

Georges St-Pierre wil vechten tegen Khabib Nurmagomedov of Conor McGregor

Georges St-Pierre wil vechten tegen Khabib Nurmagomedov of Conor McGregor

Toen de voormalige UFC-kampioen in twee divisies deze week op tournee ging door Australië, sprak hij over zijn toekomst nadat hij zijn terugkeer eerder dit jaar in de soep liep en zinspeelde op het feit dat hij klaar zou zijn om opnieuw te vechten voor het einde van 2018.

November vechten

St-Pierre zei dat hij misschien al in november wilde vechten of mogelijk in december, als de UFC terugkeert naar Toronto voor UFC 231. Nu is het gewoon een kwestie van de juiste tegenstander vinden om St-Pierre terug naar de kooi te lokken en het lijkt erop dat er tenminste één gevecht is dat hij zal aannemen als de gelegenheid hem wordt aangeboden.

"Ik zou geïnteresseerd zijn in die partij", vertelde St-Pierre maandag aan Submission Radio. "Dat is een win-win situatie. Het is een legendarisch gevecht en het betekent goed geld, het wordt een goed gevecht. Ik vocht echter tegen 170 pond vechters en ik deed afstand van de titel, ik vocht op 185 en ik deed afstand van de titel, ik denk niet dat de UFC me op 155 voor de titel zal laten vechten." "Ze zullen bang zijn dat ik zal opgeven en ik de divisie in puin zal achterlaten."

Overwinning

Als de titel niet op het spel stond en het was gewoon een gevecht, zei St-Pierre dat hij nog steeds zou overwegen om naar Nurmagomedov of McGregor te kijken als tegenstanders omdat het zeker een enorme overwinning zou toevoegen aan zijn cv, terwijl hij doorgaat met het bouwen van zijn nalatenschap als een van de grootste vechters aller tijden. "De kansen zijn in het voordeel van Khabib tegenover McGregor, misschien 60 tot 40 geloof ik."

"Als ik moet gokken, als ik mijn huis erop moet zetten, zou ik Khabib kiezen boven Conor," zei St-Pierre. "Khabib heeft nooit verloren. Conor heeft eerder verloren, hij heeft verloren op de grond, en dat is waar Khabib goed in is. Dat is waar Khabib het meest competent in is. Maar Khabib is soms een langzame starter en het is soms moeilijk om afstand te nemen, hij heeft een probleem om de afstand te bewaren, maar zodra hij jou in de clinch heeft, is hij heel goed.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws