Georges St-Pierre tekent UFC 217 contract voor gevecht tegen Michael Bisping Nieuws
Nieuws

Georges St-Pierre tekent UFC 217 contract voor gevecht tegen Michael Bisping

Georges St-Pierre tekent UFC 217 contract voor gevecht tegen Michael Bisping

Maak je klaar voor een grote nacht in NYC !!! Georges St-Pierre tekent UFC 217 contract voor gevecht tegen Michael Bisping!

Eindelijk de ondertekening van mijn UFC 217 Vecht Overeenkomst vs Michael Bisping voor 4 november bij MSG - Maak je klaar voor een grote nacht in NYC !!! Zo Tweet Georges St-Pierre vanavond over zijn aanstaande optreden tijdens UFC 217 wat in New York gehouden zal worden.

Georges St-Pierre lang verwachte strijd tegen Michael Bisping

Al maanden werd er gesproken over het gevecht wat tussen deze twee MMA giganten zou plaatsvinden. Speculaties alom, wel of niet vechten, weigeringen en andere zaken om de aanloop naar het gevecht spannend te houden. Inmiddels zijn de doorgewinterde MMA fans dit wel gewend. Een heel cirrus wordt opgetuigd om de boel zoveel mogelijk te hypen. Maar nu is het dan zover de contracten zijn getekend en het gevecht staat eindelijk op de rol. De overige gevechten op UFC 217 zullen de aankomende periode worden gematched en aangekondigd.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws