Het Gents boksgala vrijdag 1 december 2017 Nieuws
Nieuws

Het Gents boksgala vrijdag 1 december 2017

Het Gents boksgala vrijdag 1 december 2017

Boek je tickets alvast voor het Gents boksgala vrijdag 1 december 2017

Het mag misschien nog een eind weg lijken maar voor je het weet is het zover, op vrijdag 1 december van dit jaar wordt het Gents boksgala georganiseerd. Voor de echte boks fans kan het zich lonen eens een kijkje over de grens te nemen, en wellicht het gala te combineren met een leuk weekendje Gent.

Grootste boksevent in België

Als grootste boks event in België staat men garant voor spectaculaire gevechten op top niveau! De eerste gevechten staan gepland om 19:00 uur. Naarmate de resultaten van de gevechten duurt het gala +/- tot 01:00 uur. De deuren openen vanaf 18u00.

Locatie Gents boksgala

Zoals vorige edities vind ook deze editie plaats in de TOPSPORTHAL Vlaanderen (Bloso Center) zuiderlaan 14, 9000 Gent (België). Er is voldoende gratis parkeergelegenheid voorzien op de openbare weg als in het Sport- en Recreatiepark Blaarmeersen.

OPGELET: Er geldt een nultolerantie voor wildparkeerders rondom de Topsporthal!

Toegankelijkheid voor mensen met een handicap

Samen met de diensten van de Topsporthal Vlaanderen levert het GENTSBOKSGALA extra inspanningen om het boksgala toegankelijk te maken voor mensen met een handicap. Mensen met een invalide parkeerkaart kunnen parkeren op de VIP-parking (op vertoon van hun blauwe parkeerkaart)

Aan de ingang is er een lift voorzien om naar de verschillende verdiepen te gaan. Er zijn aangepaste toiletten voorzien in de zaal.

Tickets boeken

Wil je alvast zeker zijn van een plek, boek dan je tickets voor het Gents boksgala alvast via deze link.

Restricties voor promoties

Het is verboden om flyers te verdelen of posters op te hangen tijdens het GENTS BOKSGALA, zowel op het terrein als in de Topsporthal. Indien u promotie wenst te maken voor een eigen evenement, bieden zij u de mogelijkheid om te adverteren.

Voor meer info over adverteren op het GENTSBOKSGALA contacteer Olivier Orlans: olivier@gentsboksgala.be

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws