Gennady Golovkin opnieuw de ring in tegen Canelo Alvarez op 5 mei in Las Vegas - Vechtsport Info
Home / Nieuws / Gennady Golovkin opnieuw de ring in tegen Canelo Alvarez op 5 mei in Las Vegas

Gennady Golovkin opnieuw de ring in tegen Canelo Alvarez op 5 mei in Las Vegas

Canelo versus Golovkin 2 het meest verwachte boksevenement in jaren zal op 5 mei aanstaande plaatsvinden

In september 2017 ontmoetten Canelo en GGG elkaar in een veldslag van ’s werelds twee top middelgewichten, waarbij ze boksten in maar liefst 12 ronden die eindigden in een split-gelijkspel. Het gevecht trok een recordpubliek voor een indoor boksevenement in Las Vegas, de uitverkoop van de T-Mobile Arena in minder dan twee weken en het brengen van legioenen fans van Mexico tot Kazachstan en overal daar tussenin.

Canelo en Golovkin twee elite boksers

“Canelo versus. Golovkin 2 wordt het grootste en beste evenement van boksen in 2018, omdat deze twee elite boksers opnieuw het tegen elkaar opnemen om te bepalen wie de beste middengewicht van de wereld is”, aldus Oscar De La Hoya, voorzitter en CEO van Golden Boy-promoties. “Ik verwacht dat we nog meer vuurwerk zullen zien in de herkansing omdat beide vechters weten dat er nu meer dan ooit op het spel staat.”

“Ik ben klaar om Canelo opnieuw te verslaan en ben blij dat hij deze strijd opnieuw is aangegaan,” zei Gennady “GGG” Golovkin. “Dit is de strijd die de wereld wil. Dit is het gevecht dat boksen verdient. Ik was het niet eens met sommige beslissingen van de jury in het eerste gevecht. Deze keer zal er geen twijfel over bestaan. Ik verlaat de ring als DE middengewicht kampioen van de wereld”, aldus Golovkin.

Ik kom om hem knock-out te slaan”, zegt Alvarez

“Ik ben zeer verheugd om opnieuw deel te nemen aan een van de belangrijkste boksevenementen in de geschiedenis,” zei Canelo Alvarez. “Dit tweede gevecht is voor het voordeel en het plezier van alle fans die het beste willen zien vechten. Deze keer zal [Gennady] Golovkin geen enkel excuus hebben met betrekking tot de juryleden, want ik kom om hem knock-out te slaan”, zegt Alvarez.

“Dit is de strijd waar boksfans op hebben gewacht sinds de controversiële uitkomst van afgelopen september, en de enige strijd die Gennady sinds die beslissing wilde,” zei Tom Loeffler, promotor van Gennady “GGG” Golovkin. “Gennady is klaar voor deze historische record-bindende 20e titelverdediging, waar hij zijn superioriteit over Canelo zal demonstreren. Gennady heeft de missie om te bewijzen dat hij nog altijd de beste middengewicht van de wereld is en een van de beste vechters van zijn tijd. ”

Details over locatie en tickets worden binnenkort bekendgemaakt.

 

 

Bekijk ook

Jake Paul biedt UFC's Pimblett nieuwe datum voor 1 miljoen gevecht aan

Jake Paul biedt UFC’s Pimblett nieuwe datum voor 1 miljoen gevecht aan

De inzet is $ 1 miljoen als Pimblett wint

3 miljoen voor Cyborg vs. Harrison supergevecht! 'Rolls Royce als bonus'

3 miljoen voor Cyborg vs. Harrison supergevecht! ‘Rolls Royce als bonus’

Het is duidelijk dat de PFL wil dat Cris Cyborg

Magnifiek! Debutant KO't rivaal in Bare Knuckle clash

Magnifiek! Debutant KO’t rivaal in Bare Knuckle clash (video)

Deze ging slapend neer in de touwen

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page