Geniale zet! Badr Hari en het Willy Wonka Mysterie
Home / Nieuws / Geniale zet! Badr Hari en het Willy Wonka Mysterie

Geniale zet! Badr Hari en het Willy Wonka Mysterie

Geniale zet! Badr Hari en het Willy Wonka Mysterie

Badr Hari’s mysterieuze berichten op zijn Instagram houden de gemoederen flink bezig. Insiders menen te weten wat de kickbokslegende bedoelt met zijn berichten, deze voorspellen een komend gevecht en wel met Rico Verhoeven.

Er zijn al een aantal theorieën de revue gepasseerd over de bewuste berichten. De laatste lijkt een link te leggen met de derde versie die er uitkomt van de film Willy Wonka en de chocolade fabriek. In 2023 komt de remake van de film uit waarin Charlie Bucket een gouden ticket vindt in een reep chocolade.

Maar wat heeft dit van doen met Badr? De legende vocht tweemaal tegen Verhoeven en driemaal is scheepsrecht, een derde gevecht tussen de twee zou dus achter de boodschappen schuilen. Zou Badr de gouden ticket hebben tot een derde gevecht?

Geniaal

Afgelopen week gaf Said El Badaoui de trainer van Badr een interview aan Nu.nl. Daarin vertelde deze dat zijn vechter op Glory 80 de ring in zal gaan. Wanneer deze plaatsvindt is niet duidelijk, 23 oktober staat het Collision 3 evenement met het Glory 79 voorprogramma gepland. De headliner is tussen Verhoeven en Jamal Ben Saddik.

,,Wat de uitkomt ook moge zijn, als Rico verliest of wint een gevecht met Badr is niet uitgesloten”, meent een welingelichte bron. ,,Mochten de berichten van Badr wijzen in de richting van een dergelijk gevecht dan is dit een geniale zet, er schuilt namelijk meer achter de vechter dan critici denken. “

Bekijk ook

Mikey Garcia ten onder tegen Underdog Sandor Martin

Sandor Martin deed afgelopen nacht wat veel boksfans niet hadden voorwacht.

In 5 sec ‘KO’! Vechter met TURBO stoot omver gemept (video)

Vagab Vagabov is een naam om niet te vergeten.

UFC-Ster McGregor breekt neus bekende DJ! ‘Levensgevaarlijk’

Het ging goed fout

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page