'Genaaid'! McGregor voorgetrokken, Khabib doet boekje open Nieuws
Nieuws

'Genaaid'! McGregor voorgetrokken, Khabib doet boekje open

'Genaaid'! McGregor voorgetrokken, Khabib doet boekje open

Khabib onthult de tijd dat UFC zijn contract negeerde om tegemoet te komen aan Conor McGregor. De Rus zegt dat hij daardoor een groot gevecht en een titel misliep.

In de Hotboxin-podcast van Mike Tyson en onthuld Khabib hij dat hem aanvankelijk een titelgevecht tegen Eddie Alvarez werd aangeboden. ,,Ik heb twee keer een contract getekend om tegen Alvarez te vechten", zegt Khabib. Eén voor Canada en later New York. "

Wat nou?

Echter ging McGregor de strijd aan en had Khabib het nakijken. ,,Ik tekende een contract en dan zie ik in de media, dat Conor gaat vechten met Alvarez. En ik had zoiets van: 'Hé, ik zou met hem moeten vechten. Ik tekende toch een contract?"

,,Ik dacht dat ze een spelletje speelden. Ik stuurde Dana (White UFC Baas. red.), een bericht: ,,Hé, ik begrijp alles. Oké, als jullie Conor dit gevecht gunnen, begrijp ik de grote naam van deze man. Je gebruikt gewoon mijn naam om ze te dwingen een contract te ondertekenen. Ik begrijp alles. Oké, geef me maar iemand. Ik wil dezelfde nacht nog vechten."

Benieuwd wat Khabib nog meer te vertellen heeft over de UFC? Klik hier voor de video!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws