Gemeenteraadsleden in elkaar geslagen op straat: 'Ga naar de Gym' (video) Nieuws
Nieuws

Gemeenteraadsleden in elkaar geslagen op straat: 'Ga naar de Gym' (video)

Gemeenteraadsleden in elkaar geslagen op straat: 'Ga naar de Gym' (video)

Op schokkende beelden is te zien hoe een gevecht uitbreekt nadat een aantal buurtbewoners boos zou zijn geworden op Labour-leden die in hun straat op zoek waren naar stemmen voor verkiezingen gisteren in Birmingham, Engeland.

Wethouder Mohammed Idrees voegde zich afgelopen zaterdag bij enkele collega's om met mensen in het Small Heath-gebied van Birmingham te praten over de komende lokale verkiezingen op 5 mei. Dit draaide uit op een massale knokpartij.

Ga naar een sportschool

Op een gegeven moment kwamen een man en enkele van zijn familieleden naar buiten en begonnen ze de Labour partij te 'beledigen', zei Idrees. Hij beweerde dat hij probeerde iedereen ertoe te brengen verder te gaan en elke fysieke escalatie te vermijden, maar toen begon te escaleren 'het slaan'.

,,Ik heb hier genoeg gevechten tussen jongeren gezien, maar niet tussen volwassen mannen, sommigen vertegenwoordigen een grote politieke partij, die beter zouden moeten weten."

Labour heeft inmiddels een onderzoek aangekondigd naar de 'zorgwekkende' strijd en belooft het geweld 'zeer serieus' te nemen. Bovendien zegt de partij dat als mensen willen vechten zij dit beter in de sportschool kunnen doen.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws