Home / Nieuws / Gekochte GLORY Kickboxing tickets blijven voorlopig geldig

Gekochte GLORY Kickboxing tickets blijven voorlopig geldig

Gekochte GLORY Kickboxing tickets blijven voorlopig geldig

Door de coronapandemie moest GLORY Kickboxing haar events uitstellen net als collega vechtsport organisaties over de hele wereld.

De paniek was groot onder vechtsport fans wereldwijd, zouden de events ooit weer terug keren die door de coronapandemie werden uitgesteld of zelfs afgelast. Niet alleen de fans stelden zich deze vraag ook bij de organisaties was er geen duidelijkheid. Zo verschilt ook het beleid per land. Met het uitstellen van events blijven er fans met alreeds gekochte kaarten zitten.

Geld terug of voucher

Eerder deed GLORY al een bericht uitgaan dat kaarten omgezet werden in vouchers. Ook is er een geld terug mogelijkheid echter zijn daar regels aan verbonden. Op de GLORY-website staat: Vouchers kunnen worden gebruikt voor een nieuw grootschalig GLORY-evenement dat gepland staat voor december 2020 of december 2021, afhankelijk van de COVID-19-vereisten.”

“Als fans niet in staat zijn om het nieuwe grootschalige evenement bij te wonen. Kunnen deze een volledige terugbetaling ontvangen nadat het nieuwe grootschalige GLORY-evenement voorbij is. Het restitutie verzoek moet binnen 10 dagen na het evenement worden ingediend.”

Geen publiek

Door de aankondiging van het GLORY 76 event waar Badr Hari en Benjamin Adegbuyi tegenover elkaar staan, welke zonder publiek gehouden wordt. Kreeg onze redactie wat vragen over hoe GLORY met de vouchers en eventuele terugbetaling om zou gaan. contact met GLORY CEO, Scott Rudmann leert dat fans zich geen directe zorgen hoeven maken. “Er zal een groot evenement zijn met publiek in december dan wel januari 2021,” zegt Scott Rudmann.

“Dus het idee is dat fans die het ticket voor het live-evenement hebben gekocht daarvoor een voucher kunnen gebruiken. Als ze het niet kunnen halen, krijgen ze hun geld terug. We zijn ook van plan het gewoon terug te betalen en opnieuw te beginnen. Maar het team heeft het erg druk gehad met het samenstellen van het aanstaande evenement om er nog een definitieve beslissing over te nemen,”aldus Scott Rudmann.

Geduld

Contact met de ACM (Autoriteit Consument en Markt), geeft het volgende aan; “De regeling van GLORY over hoe je restitutie kunt aanvragen is niet erg duidelijk. Maar consumenten mogen echter gewoon aangeven dat zij, ondanks acceptatie van de voucher, restitutie willen. GLORY moet hen dan het geld terugbetalen, “zegt een woordvoerder van de ACM. De organisatie verwijst naar haar Consuwijzer voor meer info over restituties.

Het is dus aan de fans om het geduld op te brengen te wachten tot januari 2021. Goede hoop is dat tegen die tijd weer publiek volledig zal worden toegestaan om bij grote events zoals kickboks gala’s aanwezig te zijn. Echter is dit afhankelijk hoe de situatie rondom Covid-19 zich zal ontwikkelen.

Bekijk ook

Kickbokskampioen trekt vliegtuig in loodzware marathon

Carl Thomas heeft een loodzware marathon afgelegd terwijl hij een vliegtuig voorttrok voor het goede ...

BELLATOR: Denise Kielholtz treft Kate Jackson in Milaan

Denise Keilholtz (L) en Kate Jackson (R) Bellator MMA heeft een topgevecht op de rol ...

Kickbokswedstrijd Badr vs Benny toch op originele locatie

Het ziet er naar uit dat het gevecht van Badr Hari tegen Benny Adegbuyi in ...

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page