'Geheime drank': Zo blijft UFC-Vechtbaas (53) fit?
Home / Nieuws / ‘Geheime drank’: Zo blijft UFC-Vechtbaas (53) fit?

‘Geheime drank’: Zo blijft UFC-Vechtbaas (53) fit?

'Geheime drank!' Zo blijft UFC-Vechtbaas (53) fit

Dana White de 53-jarige grote baas van vechtsport organisatie UFC ziet er topfit uit. volgens vechter Paulo Costa grapt komt dit door een ‘geheime drank’ die hijzelf ook drinkt.

Een foto van een stevig in zijn vel zittende UFC-president Dana White doet de ronde en een van zijn meest spraakmakende vechters krijgt de eer. White deelde afgelopen zondag een video waarin hij vertelde over het veranderen van zijn gezondheid, waaronder een foto van hem die pronkt met een set buikspieren in de sportschool.

Die drank he

Nadat fans onder de indruk waren van de lichaamsbouw van de 53-jarige, grapte middengewicht-vechter Paulo Costa dat het succes van White te danken was aan diens geheime drank,. “Hé vriend, ik heb wat van dat geheime sapje nodig”, luidt het bijschrift in Costa’s tweet, vergezeld van een gephotoshopte afbeelding van White die een fles van de mythische drank vasthoudt en de tekst op zijn borst laat tatoeëren.

Costa staat bekend om het hebben van een van de meest indrukwekkende lichaamsbouw in de middengewicht divisie van de UFC. Vanwege zijn ondeugende gevoel voor humor en de laatste tijd vanwege het dragen van een fles met het label ‘geheim sap’. Het is geen verrassing dat hij van de gelegenheid gebruik maakte om wat plezier te hebben en een van zijn gimmicks in stand te houden.

Bekijk ook

Check! Zimmerman trapt been kapot bij rivaal Hron

Check dit! Zimmerman trapt been kapot bij rivaal Hron | video

Met een lowkick van Zimmerman die Hron verkeerd leek te blokken was het afgelopen

'Dit Mongooltje gaat je reet slaan!' Hatende MMA-vechter aangepakt

‘Dit Mongooltje gaat je reet slaan!’ Hatende MMA-vechter aangepakt

Vuile hond wat denk je wel

Straatbokser straft ruziemakers af! 'Jab Koning' (video)

Straatbokser straft ruziemakers af! ‘Jab Koning’ (video)

Dit lijkt zijn tegenstanders compleet te verrassen

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page