'Geheime drank': Zo blijft UFC-Vechtbaas (53) fit? Nieuws
Nieuws

'Geheime drank': Zo blijft UFC-Vechtbaas (53) fit?

'Geheime drank': Zo blijft UFC-Vechtbaas (53) fit?

Dana White de 53-jarige grote baas van vechtsport organisatie UFC ziet er topfit uit. volgens vechter Paulo Costa grapt komt dit door een ‘geheime drank’ die hijzelf ook drinkt.

Een foto van een stevig in zijn vel zittende UFC-president Dana White doet de ronde en een van zijn meest spraakmakende vechters krijgt de eer. White deelde afgelopen zondag een video waarin hij vertelde over het veranderen van zijn gezondheid, waaronder een foto van hem die pronkt met een set buikspieren in de sportschool.

Die drank he

Nadat fans onder de indruk waren van de lichaamsbouw van de 53-jarige, grapte middengewicht-vechter Paulo Costa dat het succes van White te danken was aan diens geheime drank,. "Hé vriend, ik heb wat van dat geheime sapje nodig", luidt het bijschrift in Costa's tweet, vergezeld van een gephotoshopte afbeelding van White die een fles van de mythische drank vasthoudt en de tekst op zijn borst laat tatoeëren.

Costa staat bekend om het hebben van een van de meest indrukwekkende lichaamsbouw in de middengewicht divisie van de UFC. Vanwege zijn ondeugende gevoel voor humor en de laatste tijd vanwege het dragen van een fles met het label 'geheim sap'. Het is geen verrassing dat hij van de gelegenheid gebruik maakte om wat plezier te hebben en een van zijn gimmicks in stand te houden.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws