Gegard Mousasi wint van Alexander Shlemenko tijdens debuut Bellator 185 Nieuws
Nieuws

Gegard Mousasi wint van Alexander Shlemenko tijdens debuut Bellator 185

Gegard Mousasi wint van Alexander Shlemenko tijdens debuut Bellator 185

Een goede indruk heeft Gegard Mousasi zeer zeker achtergelaten in zijn debuut voor Bellator!

Als een van de Nederlandse vechters die een debuut maakten en meteen zegevierde mag Gegard Mousasi nu gerekend worden. In Uncasville (Connecticut) Amerika stond Mousasi tegenover Alexander Shlemenko de voormalig Bellator kampioen, die hij dus nu verslagen heeft via unaniem besluit. Dit ondanks een opgezwollen oog opgelopen tijdens de partij. De Leidenaar vocht in de hoofdpartij van Bellator 185 en met deze winst zal het zeker niet zijn laatste keer zijn dat hij te zien zal zijn. Eerder stapte Mousasi over van de UFC naar Bellator!

Gegard Mousasi wint van Alexander Shlemenko tijdens debuut Bellator 185

Goed voorbereid op de partij

Mousasi die onder de bezielde leiding van Bert Kops traint had zich terdege voorbereidt, echter bescheiden als hij is ging hij niet allerlei onzinnig zaken lopen roepen. Mousasi is meer een man van daden dan woorden dat heeft hij nu laten blijken. Wat zijn volgende partij zal zijn in Bellator is nog niet bekend.

Vergelijking met Gokhan Saki

De vergelijking gaat een beetje op met Gokhan Saki die er tijdens zijn zeer recentelijk debuut in bij de UFC in slaagde om zegevierend de ring uit te stappen. Een goed voorteken voor cross overstappen naar een andere organisatie? Nee eerder gewoon vechters kwaliteit en goede training.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws