Gegard Mousasi wil na Bellator 200 de kooi in met Rory MacDonald – Vechtsport Info
Home / Nieuws / Gegard Mousasi wil na Bellator 200 de kooi in met Rory MacDonald

Gegard Mousasi wil na Bellator 200 de kooi in met Rory MacDonald

Mousasi heeft in een aflevering van The MMA Hour gesproken over een mogelijk gevecht tegen MacDonald

Na het bekijken van MacDonald’s titelwinnende vijf ronde gevecht met Douglas Lima, denkt Mousasi dat hij de Canadese ster gemakkelijk kan verslaan. “Hij had geen geweldige prestatie tegen Lima, maar ik ga niet op Twitter en domme dingen roepen”, zei Mousasi. “Hopelijk kunnen we het na dit gevecht voor elkaar krijgen en kan hij komen om zijn vaardigheden te tonen,” vervolgde hij. “Maar hij zal tekort komen. Zijn stijl is perfect voor mij, maar hij zal waarschijnlijk tegen mij gaan afleggen. ”

Kansen bij het licht zwaargewicht

Natuurlijk is MacDonald niet de enige optie die Mousasi op de weg ziet, als hij Carvalho verslaat. Is hij ook geïnteresseerd in de terugkeer naar zijn voormalige kansen bij het licht zwaargewicht, waar gevechten met kampioen Ryan Bader, Phil Davis, Muhammed “King Mo” Lawal en Chael Sonnen staan te wachten. Over het algemeen wordt Mousasi gezien als een saaie vechter, maar is dit terecht? Of komt dit puur omdat hij zich redelijk op de vlakte houdt en zich niet laat verleiden voor teveel trash talking?

Als ik win, kan ik grotere dingen bereiken

“Als ik Carvalho versla, zullen de deuren openen,” zei Mousasi. “Ik zou kunnen overstappen naar licht zwaargewicht en misschien kan ik daar een titel behalen. Als ik het goed doe in de titelstrijd en ik win, kan ik grotere dingen bereiken. ” Gegard Mousasi heeft momenteel een zes gevechten reeks en versloeg onlangs top vechters zoals Thales Leites, Thiago Santos, Vitor Belfort, Uriah Hall, Chris Weidman en meest recentelijk Alexander Shlemenko bij zijn Bellator-debuut.

Bekijk ook

Glory pakt uit: 3 titelgevechten tijdens evenement op 17 juli

Het Glory 78 evenement op 17 Juli is er een met maar liefst 3 titelgevechten

⚠️ Fury vs Joshua in gevaar: Wilder wint rechtszaak

Tyson Fury vs Anthony Joshua heeft een grote horde te overwinnen

Vader en zoon pakken tag-team WWE-titels

Afgelopen nacht stond er weer een WWE-paperview op het programma

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page