Home / Nieuws / Gegard Mousasi wil na Bellator 200 de kooi in met Rory MacDonald

Gegard Mousasi wil na Bellator 200 de kooi in met Rory MacDonald

Mousasi heeft in een aflevering van The MMA Hour gesproken over een mogelijk gevecht tegen MacDonald

Na het bekijken van MacDonald’s titelwinnende vijf ronde gevecht met Douglas Lima, denkt Mousasi dat hij de Canadese ster gemakkelijk kan verslaan. “Hij had geen geweldige prestatie tegen Lima, maar ik ga niet op Twitter en domme dingen roepen”, zei Mousasi. “Hopelijk kunnen we het na dit gevecht voor elkaar krijgen en kan hij komen om zijn vaardigheden te tonen,” vervolgde hij. “Maar hij zal tekort komen. Zijn stijl is perfect voor mij, maar hij zal waarschijnlijk tegen mij gaan afleggen. ”

Kansen bij het licht zwaargewicht

Natuurlijk is MacDonald niet de enige optie die Mousasi op de weg ziet, als hij Carvalho verslaat. Is hij ook geïnteresseerd in de terugkeer naar zijn voormalige kansen bij het licht zwaargewicht, waar gevechten met kampioen Ryan Bader, Phil Davis, Muhammed “King Mo” Lawal en Chael Sonnen staan te wachten. Over het algemeen wordt Mousasi gezien als een saaie vechter, maar is dit terecht? Of komt dit puur omdat hij zich redelijk op de vlakte houdt en zich niet laat verleiden voor teveel trash talking?

Als ik win, kan ik grotere dingen bereiken

“Als ik Carvalho versla, zullen de deuren openen,” zei Mousasi. “Ik zou kunnen overstappen naar licht zwaargewicht en misschien kan ik daar een titel behalen. Als ik het goed doe in de titelstrijd en ik win, kan ik grotere dingen bereiken. ” Gegard Mousasi heeft momenteel een zes gevechten reeks en versloeg onlangs top vechters zoals Thales Leites, Thiago Santos, Vitor Belfort, Uriah Hall, Chris Weidman en meest recentelijk Alexander Shlemenko bij zijn Bellator-debuut.

Bekijk ook

Conor McGregors eerste tweet ooit naar UFC baas Dana White

De eerste tweet van Conor McGregor die naar Dana White is gestuurd, is online opgedoken ...

TOP PROMOTOR BAS BOON: ‘GLORY Kickboxing is een blijvertje’

Bas Boon (midden) Vorige week bracht de Nederlandse journalist Giovanni Tjin het verhaal dat GLORY ...

WRAAK GEVECHT: Katie Taylor vs Delfine Persoon definitief

Het ziet er naar uit dat de Belgische Delfine Persoon haar kans op wraak krijgt ...

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page