Gegard Mousasi treft Rafael Carvalho op Bellator 200 in Londen Nieuws
Nieuws

Gegard Mousasi treft Rafael Carvalho op Bellator 200 in Londen

Gegard Mousasi treft Rafael Carvalho op Bellator 200 in Londen

Bellator kondigd haar terugkeer naar Londen aan voor Bellator 200 op vrijdag 25 mei aanstaande

Het monumentale evenement zal gehouden worden in de SSE Arena, Wembley en uitgezonden worden op het Paramount Network. De eerste twee gevechten, van wat een van de meest opwindende gebeurtenissen in de geschiedenis van het bedrijf belooft, zijn middengewicht kampioen Rafael Carvalho (15-1) die zijn titel verdedigt tegen Gegard Mousasi (43-6-2) en de terugkeer van Michael "Venom" Page (12-0), die het tegen David "The Caveman" Rickels (19-4, 2 NC) opneemt. Extra hoofdkaart partijen zullen binnenkort worden aangekondigd.

Gegard Mousasi treft Rafael Carvalho op Bellator 200 in Londen

Bellator 200 zal een van onze grootste tot nu toe zijn zegt Scott Coker

"Bellator blijft een enorme nadruk leggen op zijn expansie in markten over de hele wereld en het creëren van een sterke aanwezigheid in het Verenigd Koninkrijk is daar een heel belangrijk onderdeel van", zei Bellator-president Scott Coker. "Onze fans zullen enthousiast zijn over de kaart die we hebben samengesteld voor dit monumentale evenement, want Bellator 200 zal een van onze grootste tot nu toe zijn."

Carvalho heeft het record voor de meeste titelverdedigingen

Nog steers vliegend onder de radar als Bellator's langste huidige langst regerende kampioen, krijgt Rafael Carvalho zijn moeilijkste uitdaging tot nu toe wanneer hij Mousasi in Londen ontmoet. Carvalho, uit Rio de Janeiro, Brazilië, kwam in 2014 bij de Bellator-selectie en verzamelde de aandacht van fans die op Bellator 125 afstemden door Brian Rogers nadrukkelijk te verslaan in de eerste ronde. De run is daar niet gestopt, want de 31-jarige zette zijn zegetocht voort tegen Joe Schilling, Alessio Sakara, Melvin Manhoef (2x) en Brandon Halsey en legde daarmee het record vast voor de meeste titelverdedigingen in de geschiedenis van de divisie.

Mousasi's ongeslagen reeks

Gegard Mousasi onder de indruk van zijn promotionele debuut over voormalig Bellator middengewicht kampioen Alexander Shlemenko, een overwinning die zijn huidige ongeslagen reeks naar zes gevechten duwde. "The Dreamcatcher", die momenteel in Nederland traint, behaalt een van de meest indrukwekkende cv's in de hele sport en heeft ooit de titel STRIKEFORCE light heavyweight en heeft de titels als DREAM light zwaargewicht en middengewicht gewonnen. Met overwinningen op enkele van de beste van de sport, waaronder Chris Weidman, Vitor Belfort, Uriah Hall, Dan Henderson, "Jacare" Souza, Mark Hunt en Ovince Saint-Preux, zal de judo zwarte bander nu zijn zinnen zetten op Bellator goud wanneer hij de kooi binnentreedt op 25 mei.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws