Video: Bellator let op Gegard Mousasi is coming and gonna rule! Nieuws
Nieuws

Video: Bellator let op Gegard Mousasi is coming and gonna rule!

Video: Bellator let op Gegard Mousasi is coming and gonna rule!

Weightcutten en licht trainen...! Gegard Mousasi bereidt zich in Amerika voor op Bellator 185

Onder de leiding van de alom bekende Bert Kops bereidt Gegard Mousasi zich voor op zijn debuut aanstaande 20 oktober op Bellator 185. Hij is momenteel met zijn team in het Mohegan Resort Casino Connecticut, waar hij de gelegenheid heeft om te trainen. Via Facebook (Bert Kops) is te zien dat Mousasi zich klaarstoomt voor zijn gevecht. Het wordt Mousasi zijn debuut voor de Bellator organisatie, en waar hij tegen Alexander Shlemenko 56 - 9 - 0 (Win - Loss - Draw) in de ring zal staan!

Foto: Facebook Bert Kops
Foto: Facebook Bert Kops

Nederlanders op overwinningspad

De laatste tijd is het erg druk met Nederlandse vechter die in het buitenland furore maken, Gokhan Saki (UFC), Albert Kraus en Mohammed Jarama (Kunlun Fight), en natuurlijk Mousasi die bij Bellator uitkomt. Overigens vecht er al een andere Nederlandse top vechter Jorina Baars bij Bellator (Kickboxing).

Met Bert Kops in je hoek zit je goed

Iedereen die de naam Bert Kops kent weet dat je bij de beste van de beste traint als hij je onder de hoede neemt, hij heeft al meerdere vechters naar de wereld top geholpen en is zelf een bekendheid. Aan de video's te zien is Mousasi er helemaal klaar voor, en zal hij zijn debuut bij Bellator zeker een maken om niet te vergeten. Bellator en Shlemenko let maar op Gegard Mousasi is coming to rule!

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws