Gegard Mousasi; als Machida een rematch wil zal hij extra getest moeten worden! Nieuws
Nieuws

Gegard Mousasi; als Machida een rematch wil zal hij extra getest moeten worden!

Gegard Mousasi; als Machida een rematch wil zal hij extra getest moeten worden!

Machida had olie op zijn lichaam gesmeerd

"Hij was zo glibberig als de neten. Als je olie op je lichaam doet, zweet je het de volgende dag uit en ben je glibberig als je begrijpt wat ik bedoel. Ik ben niet de enige die dat zegt; je kunt het Luke Rockhold vragen, hij zei ook dat hij glibberig was en ik stond vijf rondes met Machida in de kooi. "Ik was de video aan het bekijken en toen ik zijn rug zag, was deze glanzend als het maar zijn kan en hij had een six-pack zoals een 15-jarige jongen. Toen bekeek ik zijn laatste gevecht met Vitor Belfort en hij was dik als het maar zijn kan. Wat je kunt zien, kun je zien. Ik ben niet blind, zoek de beelden maar op en kijk naar de gevechten. " Twee jaar na hun confrontaite zou Machida uiteindelijk door USADA worden geschorst wegens het falen van een dopingtest.

Ik ben geen slechte verliezer maar een realist

Nu de twee weer onder hetzelfde dak zitten en Mousasi nu kampioen is, zou een rematch uiteindelijk kunnen plaatsvinden. Maar als het gebeurt, wil de kampioen dat de uitdager wat extra dopingtests krijgt. "Hij had een six-pack een paar jaar geleden en sinds USADA om de hoek kwam heeft hij er geen meer. Ik wil er eigenlijk niet over praten. Mensen zeggen altijd dat ik een slechte verliezer ben. Ik ben geen slechte verliezer, ik zeg dat ik tegen mensen vocht die op steroïden in de kooi stonden, wat is daar niet aan te begrijpen?"

Machida is niet te vertrouwen

"Rematch? 100 procent. En als we een rematch hebben, moeten we hetzelfde worden getest als USADA. Bloed en urine noem maar op, omdat hij een bedrieger is, 100 procent hij een bedrieger. Ik wil het op dezelfde manier doen. Tot nu toe heeft de commissie goed werk geleverd, dus alles is in orde geweest. Ik denk dat ze met Machida extra testen en vooral bloed testen moeten doen omdat ik die vent niet vertrouw. "

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws