Geen straf voor MMA-vechter die voetballer half blind sloeg
Home / Nieuws / Geen straf voor MMA-vechter die voetballer half blind sloeg

Geen straf voor MMA-vechter die voetballer half blind sloeg

Geen straf voor MMA-vechter die voetballer half blind sloeg

Niemand die betrokken is bij het gevecht tussen een voetballer en een MMA-vechter zal worden aangeklaagd. Bij de vechtpartij die 13 februari plaatsvond in Oklahoma, verloor de voetballer het zicht in een oog.

Het gevecht tussen MMA-vechter Walker Brown en voetballer Spencer Jones ontstond na een fikse woorden wisseling. Een video die de strijd vastlegde laat `een volgens de officier van justitie dat beide partijen schuld hebben. Toch zal er geen straf volgen.

Officier van justitie Greg Mashburn heeft besloten geen strafrechtelijke vervolging in te stellen, omdat hij vaststelde dat de woordenwisseling “een wederzijdse gevechtssituatie” was.

Beiden schuldig

,,We hebben alle omstandigheden rond het incident zorgvuldig overwogen, inclusief een eerdere ruzie tussen de partijen en de acties die leidden tot het fysieke gevecht dat door een omstander op camera werd vastgelegd”, zei Mashburn in een verklaring.

,,Wij hebben besloten dat er geen strafrechtelijke vervolging op zijn plaats is, aangezien dit een onderlinge gevechtssituatie lijkt te zijn waarin beide partijen vrijwillig een vuistgevecht aangingen.”

Bekijk ook

ZIEN! MMA-Vechter zonder hand scoort KO in 4 seconden: 2 tegen 1 wedstrijd

Gehandicapte MMA-vechter Alexander Karapetyan versloeg twee tegenstanders tegelijk in een Epic Fighting Championships-evenement in Rusland. Karapetyan.

Bokswedstrijd Vyacheslav Datsik tegen Alexander Emelianenko

Bokswedstrijd tussen neonazi en veroordeelde verkrachter geboekt

Een Russische bokspromotor heeft een gevecht geboekt tussen de twee beruchte vechters.

UFC-vechter ontsnapt wederom aan de dood: ‘Bloedde bijna leeg’

Weer een bijna-doodervaring.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page