Keihard! UFC trapt Oekraïense (McGregor) op straat Nieuws
Nieuws

Keihard! UFC trapt Oekraïense (McGregor) op straat

Keihard! UFC trapt Oekraïense (McGregor) op straat

Askar Mozharov is niet langer bij de UFC. De vechter die ook wel de Oekraïense Conor McGregor wordt genoemd is genadeloos aan de kant gezet door vechtsportbond de UFC. Reden, het valse vechtrecord van de Oekraïner n zijn naamsverandering.

De 'Black Jaguar', vocht en verloor deze maand bij UFC Vegas 56 nadat een bizar verhaal naar voren kwam over zijn vechtrecord. Nadat Sherdog een grondige audit naar de achtergrond van Mozharov had uitgevoerd, paste de gerespecteerde gevechtsdatabase het record aan van 25-7 van de Oekraïner en veranderde het in 18-13.

Fraude gepleegd en leugens verteld

Die verandering kwam tot stand nadat Sherdog ontdekte dat Mozharov zijn naam wettelijk had veranderd van Arthur Shadakov naar Mozharov. Naast het frauderen met de naam Shadakov, worden Mozharov en zijn team ook beschuldigd van het gebruiken van Shadakov's oude gevechtsrecord.

Sherdog heeft ook beweerd dat Mozharov en zijn team na de naamsverandering probeerden de verliezen op zijn palmares te voorkomen door te beweren dat hij nooit deelnam aan de evenementen waar hij verloor (ondanks dat er videobewijs was dat hij had gevochten en verloren.

Einde oefening

Sherdog beweerde ook dat team Mozharov niet-bestaande overwinningen op de site had ingediend om zijn record verder te verbeteren. Het nieuws over de release van Mozharov kwam via UFC Roster Watch op Twitter.

Het record van Mozharov staat nu op 19-13 met Sherdog, nadat hij twee weken geleden werd TKO'd door Alonzo Menifield in de eerste ronde van hun gevecht op de UFC APEX. Het lijkt onwaarschijnlijk dat deze zal worden verwijderd of dat we Mozharov ooit nog in de Octagon zullen zien.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws