Geen gedwongen COVID-19 vaccinaties UFC'ers! Vechtbaas faliekant tegen! Nieuws
Nieuws

Geen gedwongen COVID-19 vaccinaties UFC'ers! Vechtbaas faliekant tegen!

Geen gedwongen COVID-19 vaccinaties UFC'ers! Vechtbaas faliekant tegen!

Dana White zegt dat UFC-vechters niet gedwongen zullen worden om COVID-19 vaccins te krijgen. 'Gaat nooit gebeuren' zegt de vechtbaas van de grootste MMA-organisatie ter wereld.

UFC vechter Michael Chandler meldde vandaag dat hij op 6 november niet zal vechten tegen Justin Gaethje. De UFC'er en voormalige Bellator MMA kampioen weigert om een Covid-19 vaccinatie te nemen. deze zou nodig zijn om in New York te mogen vechten tegen Gaethje (lees hier meer).

Gaat nooit gebeuren

Dana White, UFC baas zegt dat hij zijn vechters nooit zal dwingen een vaccinatie te nemen: ,,Ik zou nooit een ander mens vertellen wat hij met zijn lichaam moet doen", vertelde UFC-president Dana White aan TSN. ,,Als je je wilt laten vaccineren, is dat aan jou. Dat is jouw keuze. Je zult me ​​nooit horen zeggen dat ik mensen ga dwingen zich te laten vaccineren. Gaat nooit gebeuren."

Of er meer UFC vechters die in New York zullen vechten een vaccinatie weigeren is niet bekend. De UFC is van plan om op 6 november terug te keren naar Madison Square Garden voor UFC 268.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws