GEEN BOETE VOOR RICO VERHOEVEN: Burgemeester heeft begrip – Vechtsport Info
Home / Nieuws / GEEN BOETE VOOR RICO VERHOEVEN: Burgemeester heeft begrip

GEEN BOETE VOOR RICO VERHOEVEN: Burgemeester heeft begrip

GLORY Kickboxing wereldkampioen Rico Verhoeven haalde de krantenkoppen doordat hij zijn peperdure sportwagen fout parkeerde in Dordrecht.

Met het fout parkeren scoorde Verhoeven geen punten bij critici die dan ook via sociale media hun ongenoegen lieten blijken. De Burgemeester van Dordrecht begrijpt de verontwaardiging van de mensen die niet snappen waarom de topatleet geen boete kreeg.

“Ik begrijp verontwaardiging over niet bekeuren Rico Verhoeven maar al te goed’, zegt de Dordtse burgemeester Wouter Kolff tegen het AD. De wijkagent die ter plaatste kwam wordt verweten dat hij geen boete gaf en een grapje maakte op Instagram door te zeggen; “Bleek om Rico Verhoeven te gaan, maar bij een waarschuwing gelaten. “

Veel begrip

Dit zorgde voor veel boze reacties van het publiek die niet mals waren. Toch heeft Kolff ook begrip voor de politieagent en zegt: Het parkeergedrag van deze automobilist is niet goed te praten, wie het ook is of om welke auto het ook gaat. Het is aan de politie en de boa’s handhavend op te treden. “

“Ze mogen daarbij als mens en professional ook eigen afwegingen maken om iemand te waarschuwen in plaats van te bekeuren. Die afweging maken ze elke dag meerdere malen.’’ Verhoeven zelf beaamde aan de politie dat hij netter had moeten parkeren. Gelukkig voor hem bleef het dus bij een waarschuwing.

Bekijk ook

Vechtbaas: Alvarez (37) vs. De la Hoya (48) ‘reële mogelijkheid’

Eddie Alvarez vs. Oscar de la Hoya is “een reële mogelijkheid”, bevestigt ONE Championship baas ...

Jonge Marokkaanse boksers spoorloos verdwenen in Polen

Het is eerder voorgekomen dat Marokkaanse atleten een reis naar Polen gebruikte om in Europa een verblijf te zoeken.

Sportscholen nog steeds niet open na versoepelen maatregelen

De sport blijft voorlopig het haasje, wanneer hier verlichting komt is niet duidelijk.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page