Gamer omzeilt regeltjes om illegaal UFC-gevecht te streamen (video) – Vechtsport Info
Home / Nieuws / Gamer omzeilt regeltjes om illegaal UFC-gevecht te streamen (video)

Gamer omzeilt regeltjes om illegaal UFC-gevecht te streamen (video)

Hoe kun je de UFC regeltjes omzeilen en live kijken naar een gevecht

Dat moet AJ Lester hebben zitten denken, als groot fan van de UFC was hij niet in staat om een live abonnement te kopen, echter is daar Twitch een super populair internet kanaal waar veel mogelijk is ook live streaming. Niet alleen AJ heeft Switch ontdekt maar ook allerlei bedrijven gebruiken Twitch tegenwoordig als reclame middel om live mensen over hun producten of diensten te laten berichten. Echter kun je su ook net doen of je live een spel speelt zoals Playstation UFC, slimme AJ maar illegaal.

het UFC gevecht tussen Max Holloway en José Aldo kijken

UFC 218 wat afgelopen week een dikke headliner had namelijk het gevecht tussen Max Holloway en José Aldo, en waar onze eigen alistairt Overeem keihard knockout ging door een uppercut van Francis Ngannou, was de ideale proeftuin voor AJ Lester om eens te zien of hij iedereen mee kon laten genieten van de UFC Live stream.

Lester ging het gevecht streamen als gamer

Met zijn spel controle in de hand en net doende of hij het gevecht zelf aan het spelen was kon iedereen live mee genieten van het gevecht tussen Max Holloway en José Aldo, briljant zou je denken. Zeker wetende dat hij zelf om het hardst me zat te schreeuwen en net deed of hij een van de vechters bestuurde. Maar oh oh de UFC is hier niet zo blij mee, het is namelijk verboden op deze manier en dus kosteloos andere een live stream door te zetten, foei AJ hahahaha. Maar goed de koppen heeft hij zeker gehaald en nog eens gratis een groot aantal mensen mee laten kijken. Zo zie je maar aan de jeugd de toekomst….

Bekijk ook

‘Ik eerst’: Nederlander Buist eist titelkans bij ONE Championship op

Pieter Buist, MMA-lichtgewicht die onder de vlag van ONE Championship vecht eist zijn kans op een titelgevecht bij de organisatie op

‘Fury zal Wilder sneller verslaan dan de vorige keer’

De zwaargewicht rivalen zullen op 24 juli opnieuw vechten

‘Stop met janken pak je verlies, ik ben de betere vechter’

Ik zweer het je, zijn volgende gevecht zal verbeteren als hij het werk goed doet.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page