Gabi Garcia vs 53-jarige Shinobu Kandori MMA-fans woedend op RIZIN Nieuws
Nieuws

Gabi Garcia vs 53-jarige Shinobu Kandori MMA-fans woedend op RIZIN

Gabi Garcia vs 53-jarige Shinobu Kandori MMA-fans woedend op RIZIN

RIZIN MMA-fans zijn woedend en niet zo'n beetje, ontzettend boos zijn ze en dat lieten ze weten ook!

Reden van de boosheid, de aankondiging van vandaag dat de zwaargewicht koningin, Gabi Garcia, tijdens het RIZIN Fighting Federation-event op 29 december opnieuw zal moeten vechten tegen de 53-jarige Shinobu Kandori. De twee waren oorspronkelijk ingesteld om vorig jaar te vechten, maar Kandori kreeg een blessure en werd vervangen door de 50-jarige Yumiko Hotta.

Gabi Garcia vs 53-jarige Shinobu Kandori MMA-fans woedend op RIZIN

Fans zijn minder tevreden met het besluit van de organisatie om een vrouwelijke zwaargewicht vechter te boeken die in topconditie is, om tegen de 53-jarige Kandori te vechten, die uit pensioen komt en haar terugbrengt naar de ring na meer dan 17 jaar niet meer te hebben gevochten.

Reacties boze fans niet van de lucht

MMA Fans gingen massaal op social media tekeer tegen het besluit van RIZIN, en de reacties logen er dan ook niet om;

"Wat een verrassing! Gabi is terug naar het slaan van oma's, en het oog porren een tegenstander, waar ze een neergeslagen tegenstander schopte die 45 was en al haar laatste 7 MMA-gevechten had verloren . Oneerlijk en laf dit gevecht is niets minder dan een freakshow, absoluut deplorabel!

Gabi verdient het echt om knockout gemept te worden, voor het aannemen van dit gevecht. En alle andere senioren die ze graag slaat, wanneer dit het niveau is van de tegenstander waar tegen ze bereid is te vechten, wat maakt haar dat dan? Welke vaardigheid hoopt ze te laten zien? Waarom vinden ze geen andere oma en doen ze een 2 op 1?

Een kopie van David tegen Goliath

Uit het kamp van Garcia is er nog geen reactie gekomen op de aantijgingen en scheldpartijen. Of dat nog gaat komen is onduidelijk, inmiddels kunnen wij ons zelf wel de vraag stellen, wordt dit een eerlijk gevecht, of een kopie van David tegen Goliath?

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws