Gabi Garcia verklaard via Instagram over haar gezondheid en de falende weging Nieuws
Nieuws

Gabi Garcia verklaard via Instagram over haar gezondheid en de falende weging

Gabi Garcia verklaard via Instagram over haar gezondheid en de falende weging

Iedereen is op zoek naar een excuus, maar als het gaat om gezondheid en ons leven, kunnen ze zeggen dat het iets is.

Zo begint de verklaring van Gabi Garcia over haar falen bij de weging wat er toe leidde dat haar partij op Rizin Fighting World Grand Prix 2017: 2nd Round geannuleerd werd. Het gebeuren met Garcia geeft maar weer eens aan dat top sporters veel van hun lichaam kunnen vergen, en soms wellicht een grens overgaan. "Mijn leven eerst schuif de foto's naar de zijkant! Helaas constateerde ik een paar dagen geleden dat mijn bloeddruk erg hoog was, ik dacht dat het alleen die dag het geval was".

Gabi Garcia verklaard via Instagram over haar gezondheid en de falende weging

Voortdurende neusbloeding

Toen ik uit het vliegtuig stapte in Japan ging ik naar mijn training en kreeg hoofdpijn, mijn zicht vervaagd en mijn neus voortdurend bloedend. Ik heb mijn team gewaarschuwd, maar ik heb het niemand verteld, omdat ik het niet opgaf. Na al mijn training bloedde mijn neus zo erg dat een handdoek ernaast te laten liggen nodig was.

Geen controle over mijn lichaam

Het was prima de avond ervoor en ik besloot om de volgende ochtend het gewicht te verminderen, maar ik werd wakker met koorts en opnieuw met mijn neus druipend van het bloed, en hoge bloeddruk. Te veel stress voordat ik op reis ga, helaas heb ik nog steeds geen controle over mijn lichaam, maar ik beheers mijn beslissingen.

Sterven voor een gewichtsverlies zal niet mijn keuze zijn

Voor degenen die ook een broer hebben verloren, sterven voor een gewichtsverlies zal niet mijn keuze zijn. Alles bij elkaar, menstruatie, hoge bloeddruk, was het nodig om 17 pond te snijden. Ik koos om te leven. Het is niet nodig om enige uitleg te plaatsen, maar niemand weet wat mensen zoals ik doormaken. Niet oordelen. Bedankt Rizin voor het koesteren van mijn leven.Ik ging naar de Saitama-ring en verontschuldigde zich bij mijn fans, die me blijven steunen en om mijn terugkeer vragen. Ik ga rusten en beter worden in 2018. Met veel nieuws en alles weer op de rit.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws